Tandläkarskräck - inte jag inte

Närå, jag var nära att somna där jag låg bekvämt i tandläkarstolen och tandläkaren tittade i munnen på mig. Sen är det klart att när röntgenbilder ska tas och man får in en stor plastskiva i käften som trycker på kräkreflexen och får en att känna paniken komma krypandes, så är det ju inte lika avslappnande. Inte heller när det skrapas tandsten så att det ilar i hela kroppen. Men det var allt som gjordes. Och för det fick jag betala 459 riksdaler, direkt från mitt krympande sparkonto. Vilken rån! Men jag är glad, för till min stora förvåning hade jag inte ett enda hål. Grattis till mig.

Kommentarer
Postat av: Linn

VA?! Kostar det SÅ mycket? Betalar du också typ 35 kr i månaden till Folktandvården och så ändå är det vad som väntar en när man ska dit på en vanlig "rutinkoll"? Holy macaroly..

Postat av: barajagjohanna

Linn: Jag betalar inte ett öre till Folktandvården, för jag går inte hos dem. :) Privattandläkarna är inte dyrare, åtminstone inte min, och dem är tusen gånger trevligare plus att de har trevligare miljö och är mer omhändertagande och förstående.

2006-11-22 @ 09:59:40
URL: http://barajagjohanna.blogg.se
Postat av: Cliff Hanger

Jag betalade bara 200 kr, eftersom tandläkaren samarbetade med studentkortet. 31 okt var jag där - samma datum som var sista giltighetdatum för mitt studentkort.

Är inte du student? Kolla in rabatter på studentkortet.se

2006-11-22 @ 18:57:22
URL: http://tankaromstortochsmatt.blogspot.com
Postat av: becka

Mindre grattis till mig däremot...i förrgår bet jag i en hård karamell...OCH SPRÄCKTE EN TAND HELA VÄGEN GENOM ROTEN NER I TANDBENET! Ja det är sant, jag är en tjej med tur:-( Var hos tandläkaren imorse, hon drog ut halva tanden och satte en provisorisk lagning, nästa vecka hon bygga på en tandkrona. Slutnota: 5.000-10.000 Stackars, stackars mig, jag blir tvungen att ta ett lån:-(

2006-11-22 @ 19:32:48
URL: http://www.bollenarrund-becka.blogspot.com/
Postat av: barajagjohanna

Cliff Hanger: Nää, jag är ingen student jag inte... Men det var ju bra att det finns rabatt. Borde dock finns låginkomsttagarrabatt också, då skulle jag betala lite mindre. ;)

becka: Neeeej, vilken otur du har!! Men kan inte det där gå lite på din försäkring?! Min syster hade världens problem med tänderna (efter olycka som medförde en veckas sjukhusvistelse och ingen som såg efter hennes tänder) och det blev tandläkarvård för typ drygt 10.000 - försäkringsbolaget täckte det. Jag håller tummarna.

2006-11-22 @ 21:36:12
URL: http://barajagjohanna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback