AIK - Leksand 0-4

0-1 Pasi Saarela
0-2 Pasi Saarela
0-3 Pasi Saarela
0-4 Pierre-Edouard Bellemare

För ett par matcher sedan var målskyttarna Janne Huokko, Janne Huokko, Janne Huokko, Janne Huokko och Mike Siklenka (assist Janne Huokko).

Vad kan man säga? Jo, nyförvärven Saarela, Bellemare, Siklenka och nygamla Huokko är tre jäkligt bra nyförvärv. Som gör mål. Tre poäng till Leksand. Det ska det bli imorgon också.


Kommentarer
Postat av: Therese

Eftersom mitt intresse för Leksand eller hockey inte är så enormt tar jag mig friheten att skriva något annat. Jag lånade och läste Flickan och skulden. Mycket bra men mycket otäck bok. En bok alla borde läsa egentligen. Tack för tipset!

Postat av: barajagjohanna

Therese>> Det är bara att ta sig friheten... :) Det verkar inte vara överdrivet många av mina bloggläsare som är hockeyintresserade, men jag skriver ändå. Måste få skriva av mig min glädje när det går bra, och sorg när det går dåligt.
Kul att du gillade boken! Jag vet, den är otäck. Men jag gissar att andra boken också är läsvärd.

2006-10-26 @ 12:57:26
URL: http://barajagjohanna.blogg.se
Postat av: Therese

Ja , jag tänker nog läsa den också. Jag är inte helt ointresserad av hockey , jag tittar på VM och OS och sånt men följer inte direkt elitserien. Fast jag har varit på några matcher i Globen även om det var några år sen. Pappa är Djurgårdare och brukar gå så jag hart varit med några gånger. Jag är absolut inte Djurgårdare. Född på Söder så det finns inget annat lag än Hammarby , möjligen klappar en liten del av hjärtat för GAIS. Fast det är ju fotboll och inte hockey

2006-10-26 @ 14:06:04
URL: http://utrikes.blogspot.com
Postat av: barajagjohanna

Therese>> Det ska jag också göra, så fort jag har tid att läsa och råd att beställa boken. Själv tycker jag att elitserien/allsvenskan (vart nu Leksand spelar) är mer intressant än landskamper i hockey. I fotboll är det tvärtom, där har jag inget lag i allsvenskan jag hejar på, men där gillar jag landskamper. Hammarby? Hmpf!

2006-10-26 @ 18:56:05
URL: http://barajagjohanna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback