Om man skulle ta och plugga lite då?

Jag skrev ett inlägg om Mikael Persbrandt tidigare idag men har inte publicerat det än, för det känns inte helt bra, och jag tänkte skriva om min irritation över EFIT-medlemmar som bara visar bilder på sina äckliga hundar och katter (haha, förlåt alla djurälskare, jag är inte så hemsk som jag låter), jag tänkte skriva om mitt chokladsug som inte stillas eftersom ingen har lust att åka hit med choklad och jag inte orkar gå till Statoil hundra meter bort, och jag tänkte skriva om vilken pessimist jag har blivit - förutom när det gäller Leksand och hockey, för då är jag alltid optimist. Just nu leder Södertälje med 1-0, men jag tror på daladans och seger idag.

I alla fall, det var mycket jag tänkte skriva om men det var inget jag kunde formulera bra. Och så borde jag faktiskt plugga för att göra klart alla satans frågor som jag misstänker att jag bör kunna till provet. Så... jag återgår till det jag brukar syssla med nuförtiden: just det, plugget...

En timme senare...
Neej, jag orkar faktiskt inte plugga.

Kommentarer
Postat av: Camilla

Lycka till med studierna.

Postat av: becka

Nu har du i alla fall lyckats skriva en väldig massa om vad du inte skriver om:-) och att du inte pluggar. Många inte blir det;-) tur då att du har din hockey att tänka på när allt annat känns för jävla tråkigt. En annan var ju på fotboll igår- det är kärlek det!

2006-10-18 @ 20:49:39
URL: http://www.bollenarrund-becka.blogspot.com/
Postat av: barajagjohanna

Camilla>> Tack, men jag gav upp efter en timme...

becka>> Det har du rätt i! Och vann gjorde de också, jag är såååå lättad...

2006-10-18 @ 21:46:40
URL: http://barajagjohanna.blogg.se
Postat av: becka

Åh vad kul att höra, finns inget skönare än när laget lyckas vända ett underläge till vinst!

2006-10-18 @ 21:55:38
URL: http://www.bollenarrund-becka.blogspot.com/
Postat av: barajagjohanna

becka>> Verkligen inte. Speciellt inte efter fyra raka förluster och en vinst är ett måste för att inte stanna i pissallsvenskan.

2006-10-19 @ 08:12:29
URL: http://barajagjohanna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback