Tick-tack tick-tack

32676-394
Tick-tack... går det att stanna tiden? Eller att vrida fram den jättefort?

Det här bannemej den tråkigaste söndagen jag har varit med om på evigheter. Det finns absolut ingen som helst lust, inspiration eller koncentration för att plugga och lära mig om FN, EU, Sovjetunionens upplösning, fattigdom och annat jobbigt. Jag orkar inte ens titta på film. Och har ingen att äta pizza med. Söndag betyder att det är måndag imorgon och bara tanken på det ger mig ångest. Tiden går och jag har ingen lust att stiga upp tidigt för att börja en ny arbetsvecka. Jag har ingen lust att låta tiden gå och bli måndag och att dagarna ska rulla på och att det fortare än kvickt plötsligt blir onsdag om en och en halv vecka.

När jag var liten, så brukade jag leka en lek med mig själv när det var saker jag inte ville vara med om. Det kunde till exempel vara jobbiga dagar när man var tvungen att göra en jobbig muntlig framställning i skolan. Då hade jag ont i magen och ville inte vara med. Istället bad jag till Gud, trots att jag inte trodde på någon Gud, att låta mig slippa den där dagen. Att hoppa över den, men att man efteråt inte skulle märka något, utan det skulle kännas precis som om man gjort den där dagen ändå. Allt jag ville var att för stunden slippa det där jobbiga. Det är vad jag just nu hoppas om onsdagen den 1 november. Så snälla, gode Gud, kan vi inte bara gå från 31 oktober till 2 november direkt?


Kommentarer
Postat av: tinatoon

Du får ju inse att du bor i fel område... ;) Vår granngemenskap (4st) ska äta pizza ihop idag, häng på om du vill? :D

Postat av: Fred

Baka? Spela betapet? chatta med en kompis på MSN? tvätta? läsa en bok?

2006-10-22 @ 21:15:42
URL: http://www.lugnetochfred.blogspot.com
Postat av: barajagjohanna

tinatoon>> Storebror och jag skulle äta pizza till slut, men jag hade ingen matlust, så det blev inget.

Fred>> Bra förslag alltihop (förutom tvätta), men jag har inte kunnat koncentrera mig på nånting (anledningen finner du i inlägget under det förra).

2006-10-22 @ 21:21:08
URL: http://barajagjohanna.blogg.se
Postat av: Cicci

Usch, tycker synd om dig! Måste vara jobbigt att gå och vänta på något jobbigt. Jag vet hur det är. Hoppas du kommer på något att sysselsätta hjärnan med. Du får gå på lite yoga kanske!

2006-10-23 @ 15:51:39
URL: http://ciccicicci.webblogg.se
Postat av: barajagjohanna

Cicci>> Lite jobbigt, faktiskt. Trodde inte jag skulle klara jobba nästan, men det var bättre att vara sysselsatt. Någon yoga blir det inte idag, tänkte fakiskt unna mig att ha en TV-kväll. Typ. Om det går - egentligen bör jag ju plugga. Men det märks att man hela tiden måste göra något, annars blir det jobbigt. Jaja, en vecka kvar, sen kanske jag kan varva ner lite...

2006-10-23 @ 16:43:57
URL: http://barajagjohanna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback