Yoga, värt två försök

Jag gav yogan ett nytt försök ikväll. Även om jag gillade det förra veckan, så kände jag inte att det gav mig så mycket som jag hade föreställt mig. Det kan bero på att jag var tvungen att rusa innan avslappning... Den här gången kände jag till rörelserna och jag stannade till passets slut. Och wow. Jag minns inte när jag var så avslappnad sist. Otroligt skönt! Tyvärr förstörde jag det genom att cykla hem, pulsen gick genast upp och jag är uppe i varv igen. Det är synd, för det hade varit alldeles underbart att komma hem och vara alldeles avslappnad i både kropp, hjärna och ja, faktiskt själ också, kändes det som.

Kommentarer
Postat av: tinatoon

Aaaaah! Jag har varit på vattenyoga idag också. Trots ny instruktör, nytt program o krångligare rörelser: SHIT vilket endorfin-flöde! :) Lyllos oss som fått gå på yoga idag säger jag bara. :)

Postat av: barajagjohanna

tinatoon>> Verkligen, hihi. Jag saknar dock fortfarande den där RIKTIGA kicken...

2006-10-16 @ 21:58:45
URL: http://barajagjohanna.blogg.se
Postat av: Linn

Jag brukade alltid somna på den avslappningen vi hade efter våra yoga-klasser. En sån skön känsla det var! Efteråt kände jag mig fulltankad av energi, fast på ett så lugnt och behagligt sätt. Ge det en tredje gång, vet ja. En fjärde, och.. ;)

2006-10-16 @ 22:38:54
URL: http://linnnn.blogg.se
Postat av: Therese

Du borde ju skriva nåt om budgeten. Du är så bra på att skriva politik och den här budgeten var ju hur hemsk som helst. Försämra för arbetslösa och förbättra för rika. Jag funerar själv på att skriva något men ikväll sitter jag med två jobbansökningar , får se om jag orkar efteråt

2006-10-16 @ 22:56:15
URL: http://utrikes.blogspot.com
Postat av: barajagjohanna

Linn>> Jo, det blir nog några gånger till... fast det är det här med hemfärden... när jag kommer hem är jag jätteuppe i varv ändå, med tanke på att jag har cyklat. Och bil har jag ju inte och har inga planer på att skaffa någon, och bussen är det ett tag till den går. Hm.

Therese>> Jag har skrivit lite nu. Men jag är så trött på allt att jag knappt orkar. Det du skrev blev ju bra. Hoppas det gick bra med jobbansökningarna också!

2006-10-17 @ 09:02:02
URL: http://barajagjohanna.blogg.se
Postat av: Christin

Jag har börjat träna yoga nu och tycker att det är en rolig träningsform då jag känner att jag vill tillbaka till träningen när det är dags igen :)

2006-10-18 @ 09:58:20
URL: http://christinsshopping.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback