Bara sport, bara massor utav sport

Ny kategori. Sport och träning fick slås ihop. Alla gamla inlägg som handlar om detta finns nu under denna kategori. En sportkategori är på sin plats just nu. Det smäller ju imorgon. Tyvärr är vi i allsvenskan igen, men vi tar oss upp.

Självklart har vi säsongsbiljetter igen. Det bästa är att vi har tre biljetter istället för två den här säsongen, vilket betyder att pappa, lillebror och jag slipper slåss.
 
Imorgon börjar alltså en ny hockeysäsong med skrik (ÅÅÅ LIF, ÅÅÅ LIF; KÄMPA LEKSAND IN MED PUCKEN, HEJ! HEJ!; VI ÄLSKAR LEKSAND!; VI ÄR TOKIGA MASAR, HÄR ÄR SUPERSTARS, OCH ALLA HÅLLER PÅ LEKSAND, OCH VI ÄLSKAR LIF! osv), klapp, jobbiga nerver, glädje och förhoppningsvis så lite besvikelse som möjligt.

Jag undrar hur många som läser min blogg som faktiskt är intresserade av hockey. Låt mig gissa... ingen! Haha.

Kommentarer
Postat av: Therese

Nja jag brukar kolla VM och sånt men jag är ingen hockeyfantatiker. Jag lånade förresten en bild på quorn av dig , hoppas det var okey

Postat av: Therese

Varför försvann min kommentar? Nåja jag skrev att jag brukar kolla VM och sånt men är ingen större hockeyfantast.
Frågade också om det var okey att låna en bild från din blogg nr jag skrev om quorn

2006-09-26 @ 23:16:38
URL: http://utrikes.blogspot.com
Postat av: Therese

Jaha och nu ser jag plötsligt båda mina kommentarer....

2006-09-26 @ 23:17:08
URL: http://utrikes.blogspot.com
Postat av: barajagjohanna

Therese>> Såklart det är okej. Jag minns dock inte ens att jag haft en bild på qourn...?! Får kika på din blogg vad det är för bild du menar... :)
Ibland blir det lite knepigt när man kommenterar här, kommentaren syns inte först, men den brukar komma fram om man uppdaterar sidan.

2006-09-27 @ 08:14:05
URL: http://barajagjohanna.blogg.se
Postat av: IDA

Jag läser! :) Väldans ofta faktiskt. Och visst är jag hockeyintresserad... Men mitt värmländska hjärta klappar naturligtvis för Färjestad. Och jag lovar, det är inte lätt att heja på FBK när man bor i Gbg.. :)

2006-09-27 @ 16:41:12
Postat av: Johanna

Jag älskar hockey=)) Kiruna möter Pite idag och jag har ångest för att jag inte kan fara och kolla eftersom att jag inte bor i Kiruna. Väldigt sällan jag missar en match som spelas under helgerna=P

2006-09-27 @ 17:40:29
URL: http://zitus.blogg.se
Postat av: barajagjohanna

IDA>> Vad trevligt! Färjestad är bra. Och jag förstår att det måste vara lite jobbigt att hålla på dem när man bor i Göteborg. ;)

Johanna>> Kul, kanske nån som uppskattar mina hockeyinlägg då... ;)

2006-09-27 @ 22:43:58
URL: http://barajagjohanna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback