Dagen efter

Dagen efter är det alltid lika roligt att ringa och prata med människorna man festade tillsammans med. Man får höra hur folk kom hem eller inte kom hem, vad som egentligen hände när jag kom på efterkälken påväg in till stan, vad som hände när vi tappade bort varandra... Jag blir påmind om att jag vägrade släppa kareoke-mikrofonen när vi skulle gå och att jag därmed satte på mig skor och jacka samtidigt som jag sjöng alla möjliga låtar, hur Linda lekte Lena Ph och dansade med skurmoppen. Man får höra att Hanna, som festen var hos, satte på TV:n i morse och fick en chock av hur högt ljudet var från igår.

Hur jag ska kunna somna ikväll, efter att ha legat i sängen större delen av dagen, är ett frågetecken. Ska varva ner (eh, som om jag har varit uppe i varv liksom) med te, digestivekex och kiwi. Imorgon är det måndag och jag ska börja ett nytt, nyttigt liv. Haha! Har ni hört den förr?

Kommentarer
Postat av: Petra

Haha dessa Måndagar har man haft många av. Jag är numer lycklig om jag klarar mig fram till tisdagen med det nya livet.

Postat av: barajagjohanna

Petra>> Haha, jaa, och jag får vara glad om jag börjar med det nya livet nån gång under veckan ens... :)

2006-09-11 @ 08:16:03
URL: http://barajagjohanna.blogg.se
Postat av: Moni

Haha det ska jag med idag hade jag planerat i min bakisdvala igår, och nu sitter jag här med en cigg och cola som frukost. Så jävla nyttigt :)

2006-09-11 @ 09:42:21
URL: http://moni.blogg.se
Postat av: barajagjohanna

Moni>> Haha, det börjar bra för dig! ;)

2006-09-11 @ 13:07:50
URL: http://barajagjohanna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback