Demokrater... vadå?

Nu har jag läst även Sverigedemokraternas skit reklam de slängt in genom brevinkastet.

Citat:

Familjen
Vi vill slå vakt om kärnfamiljens ställning som samhällets bas, värna varje barns rätt till en mor och en far, verka för ökad valfrihet inom barnomsorgen och helt överlåta uppdelningen av föräldraförsäkringen åt familjerna själva.

Invandringen
Vi vill kraftigt begränsa invandringen och starta ett offensivt program för frivillig återvandring. Vi vill hjälpa riktiga flyktingar, i första hand på plats i närområdet. Invandrare som bosätter sig i Sverige permanent måste anpassa sig till det svenska samhället.

Slut citat.

Det där var bara två rubriker ur deras reklamblad. Om man läser mellan raderna, så ser man precis vad allt handlar om och jag finner det både läskigt och skrattretande, men framförallt blir jag förbannad.

"...varje barns rätt till en mor och en far", bullshit! Vadå "varje barns rätt"? Varje barn har väl rätt till en bra uppväxt, men om den har två fäder, en far och en mor, endast en mor eller två mödrar är faktiskt mindre viktigt i sammanhanget. Jag lovar, ett barn blir inte knäpp av att växa upp med två mammor.
"...kraftigt begränsa invandring och starta ett offensivt program för frivillig återvandring." Där började jag faktiskt skratta. Hör hur det låter!

Sverigedemokraterna säger "Sluta kalla oss främlingsfientliga och lyssna istället på vad vi har att säga!" Jag har gjort det nu, och jag blir rädd för sättet de uttrycker sina idéer på. "Vi vill utvisa kriminella utlänningar, vi vill kraftigt begränsa invandringen, vi vill motverka utflyttningen av svenska arbetstillfällen till andra länder, vi vill slå vakt om kärnfamiljens ställning som samhällets bas, vi vill hjälpa riktiga flyktingar."

Kommentarer
Postat av: Anna Malaga

Hjälp!!

Vilken tur att de inte hindrar svenskar frân att bli utvandrare..*s*
Skönt att ingen har frâgat mig om jag är en riktig flykting här.
Offensivt program - hahaha. Kanske: "men jag lovar att du fââââr en hel gris om du âker tillbaka till Turkiet"

Postat av: Johan

Varför inte ett offensivt program för frivillig utvandring av sverigedemokrater? Helst då till en obebodd ogästvänlig plats där de inte behöver störa någon annan med sitt dravvel (kanske Mars?). Där kan de få förverkliga sitt inavelssamhälle bäst de vill.

2006-09-08 @ 00:29:07
URL: http://ord-ord-ord.blogspot.com
Postat av: barajagjohanna

Anna Malaga>> Precis. För om du inte är en RIKTIG flykting, så ska du uuuuuuut från Spanien. ;)

Johan>> Det vore kanske något?! Fast vilken läskig plats det skulle bli. Tänk när de kommer långt i sin inavel och blir jättemånga...

2006-09-08 @ 08:00:05
URL: http://barajagjohanna.blogg.se
Postat av: Stephi

Håller med dig fullständigt, fick också hem det igår och va så sugen på att riva det i tusen bitar.. Vad är liksom en riktig flykting? Nån som kommer med ett ben och en arm blodig lr? A, fattar inte att det finns så trångsynta människor.. Tur att det finns andra med hjärtat på rätt ställe :)

2006-09-08 @ 08:21:50
Postat av: Therese

Hållert med. Det där utskicket kom i min kompis brevinkast igår. Om invandrare inte ska få komma till Sverige borde inte heller svenskar få utvandra.

2006-09-08 @ 09:17:24
URL: http://utrikes.blogspot.com
Postat av: MakeUpYourMind

Jag rev min i flera bitar och slängde den i närmaste papperskorg jag kunde hitta.

2006-09-08 @ 10:07:42
URL: http://www.makeupyourmind.webblogg.se
Postat av: barajagjohanna

Stephi>> Ja, precis. Men endast riktiga flyktingar ska hjälpas alltså. Övriga "låtsas-flyktingar" och invandrare ska ut ur landet. Yeah.

Therese>> Inga arbetstillfällen ska flyttas utomlands, det är nästan så att jag tolkar det som att svenskar inte borde utvandra.

MakeUpYourMind>> När jag fick det hem slängde jag det utan att öppna kuvertet. Men igår läste jag det som föräldrarna fått. Hujedamej.

2006-09-08 @ 10:15:18
URL: http://barajagjohanna.blogg.se
Postat av: Johan

Nu började jag på ett nytt svar här, men det blev så långt att jag gjorde det som ett inlägg i min egen blogg istället :)

2006-09-08 @ 12:46:33
URL: http://ord-ord-ord.blogspot.com
Postat av: barajagjohanna

Johan>> Kul att du skrivit ett inlägg på din blogg på grund av mig! ;) Haha.

2006-09-08 @ 14:28:35
URL: http://barajagjohanna.blogg.se
Postat av: Johan

heheh jo, faktiskt. Men jag fick också det där brevet, så jag hade funderat lite på det innan också. men först tänkte jag att jag skulle låta bli :)

2006-09-08 @ 14:41:42
URL: http://ord-ord-ord.blogspot.com
Postat av: barajagjohanna

Johan>> Jag tänkte också först låta bli, men jag kunde inte...

2006-09-08 @ 16:46:09
URL: http://barajagjohanna.blogg.se
Postat av: Pumans dotter/Johanna

Intressant ämne, Johanna! Jag fick också den här reklamen i brevlådan häromdagen, men hann inte läsa den förrän den hade hamnat i soporna. Det hade säkert varit underhållande och bra för blodtrycket att läsa den (har lågt innan) men ibland undrar jag om det inte är bättre att tiga ihjäl skiten. Inte blunda, men jag tycker att de får för mycket utrymme i massmedia och en del (rotlösa) ungdomar tycker att de är häftiga och dras till gemenskapen. Jag har sett exempel på det på nära håll.

Johan: Mars låter som en utmärkt idé... eller vad heter det som ligger längst bort? Pluto kanske. Det är ganska litet, men de får säkert plats. De är ju inte så många.

2006-09-09 @ 07:46:45
URL: http://pumansdotter.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback