Idol-wannabes 2006

Jag förstår Idol-juryns miner, jag förstår deras frustration och jag kan faktiskt förstå att det brister ibland och de säger något elakt. Det är ju nämligen helt sanslöst hur människor kan komma på en audition och inte ha en aning om att de låter fruktansvärda. Stackarna. Nåväl, jag lyckades faktiskt fånga några schyssta ansiktsuttryck bland juryn. (Det går att klicka på bilderna.)
Missa inte Idol imorgon, för då är det från Falun och enligt vad de sa idag, så blev Falun faktiskt årets lyckträff. Ha!


Kommentarer
Postat av: becka

Vilka sköna bilder! Säga vad man vill om "Idol", men de har verkligen lyckats få ALLA att titta och diskutera. Själv sitter jag alltid klistrad framför tv:n kl 20.00. Och jag förstår juryns frustration, särskilt över galningen i Göteborg som sjöng "Ring, ring" med vidrig, pipig, nasal röst och bara VÄGRADE acceptera att hon inte gick vidare. Hennes "fucking jävla kuk-jury"-vrål är väl redan legendariskt haha. MEN, ibland går juryn över gränsen i sina elakheter, vissa får mycket mer skit än de förtjänar.

Postat av: barajagjohanna

becka>> Ja, ibland är juryn lite VÄL elaka. Jag menar, förmodligen tar många med sig det dem säger för en lång tid framöver. Det kan ju knäcka någon totalt, och det förtjänar faktiskt inte alla. Men jag kan tala om att jag sitter klistrad framför TV:n klockan 20.00 tis-tors jag med. :D Igår satt jag och lillebror och vek oss av skratt. Ikväll blir det grymt kul när det är från Falun!

2006-09-06 @ 08:12:25
URL: http://barajagjohanna.blogg.se
Postat av: Cocotte

Jag har aldrig sett Idol. Men snart får jag kanske tillfälle.

2006-09-06 @ 10:18:54
URL: http://cocotte.blogg.se/
Postat av: barajagjohanna

Cocotte>> Men du har sett Nouvelle Star och det är ju faktiskt samma sak. ;) Nu vet jag inte hur den franska juryn är, jag såg aldrig uttagningarna, men på torsdagskvällarna när det var direktsändningar, var den franska juryn vänligare än den svenska i alla fall. (Nu måste jag gå till din blogg och se om du uppdaterat nå... nyfiken på det här med Sverige...)

2006-09-06 @ 10:31:27
URL: http://barajagjohanna.blogg.se
Postat av: FiiA

Coola bilder du har tagit! =) Idol är mitt favvo brogram! Min kompis ska kanske va med idag =P

2006-09-06 @ 13:19:45
URL: http://Bustrollet.blogg.se
Postat av: IDA

Efter gårdagens avsnitt var jag tvungen att ringa hem och ställa min mamma mot väggen. "Mamma, vad skulle du säga om jag ville söka till Idol?" och till min stor lycka svarade hon att hon skulle försöka hjälpa mig att hitta något annat som passar mig bättre. Puh. Men jag kan inte låta bli att undra: Var finns de vuxna som borde ha hjälpt alla dessa ungdomar?

2006-09-06 @ 15:51:36
URL: http://navelludd.webblogg.se
Postat av: barajagjohanna

FiiA>> Jag lyckades fånga några schyssta miner jag... ;)

IDA>> Jäkligt bra fråga. Om de verkligen på fullaste allvar menar att "mamma säger att jag är jätteduktig" eller "folk brukar säga att få rysningar när de hör mig", så undrar man ju vad det är för människor de har runtomkring sig. (Okej, rysningar kan man ju få av obehag också, förmodligen brukar folk syfta på det...)

2006-09-06 @ 15:58:41
URL: http://barajagjohanna.blogg.se
Postat av: emma

så fränt.

2006-09-06 @ 20:29:54
URL: http://emma86.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback