Planer som ändras

Gott folk, jag tänker inte säga någonting förrän något är klart, men planerna ser för stunden helt annorlunda ut. Ibland måste man tänka smart. Vad nu "smart" är. Jag är sugen på att plugga, dock inte riktigt än, just nu känner jag mig inte mogen, men om ett år kanske. Att vänta två år känns i dagsläget för lång tid. Och ska jag börja om ett år måste jag sätta igång och göra något åt mina betyg. Ett nödvändigt ont. Men lite kul måste man ju hinna med på ett år också, och det, gott folk, det tänker jag göra. Kanske inte just nu, men man vet aldrig. Som sagt: jag avslöjar inget än, jag kan ju ändra mig lika ofta som jag byter trosor. Jag hoppas dock ni stannar på min blogg, för jag gillar mina bloggläsare. ;)

(Det där var nog den första smileysen jag gjorde på min blogg! Det hör inte till min princip att göra sådana här, men jag var tvungen.)

Kommentarer
Postat av: Camilla

För det första tycker jag att din söta smile va en perfekt sista klem där i slutet! Jag har under en längre tid följt din blogg nu och mig kommer du inte bli av med i första taget. Dock blev jag väldigt nyfiken på vad du har i tankarna ... Vad ska Johanna hitta på härnäst?

Postat av: barajagjohanna

Camilla>> Sååå nyfiken behöver du inte vara, det är inte så spännande... ;) Vilken tur att jag inte blir av med dig i första taget, jag älskar när man kommenterar, och det gör ju du! Fortsätt kom hit! ;)

2006-09-01 @ 18:48:39
URL: http://barajagjohanna.blogg.se
Postat av: Camilla

Absolut. Hoppas givetvis att du kommenterar och tittar in "hos mig" med. Flin

2006-09-01 @ 19:00:35
URL: http://millaaa.blogg.se
Postat av: Linnea

hej, jag har haft lite problem att komma in pa bloggarna, darfor har jag ej skrivit innan. trakigt att du inte fick disneyjobbet... Det ar svart att veta vad man vill har i livet, men du kommer pa forr eller senare. Trivs bra har i dublin, sokt lite jobb, men mest tagit det lugnt de forsta dagarna.

2006-09-01 @ 19:01:13
Postat av: barajagjohanna

Camilla>> Självklart. Jag läser ju hos dig ju. ;)

Linnea>> Pja, det gör inte så mycket att jag inte fick det, hoppades på det för att slippa välja. Men nu känns det inte bra med Angers ändå. Struntsamma, jag tror det blir bra till slut! Kul att du trivs i Dublin, det är ju världens trevligaste stad. Irländarna är bäst!

2006-09-01 @ 19:10:22
URL: http://barajagjohanna.blogg.se
Postat av: Cicci

Åh spännande! Nej mig blir du inte heller av med i första tagen :)!

2006-09-01 @ 20:44:18
URL: http://ciccicicci.webblogg.se
Postat av: Cicci

Och på tal och smileys - jag var totalt emot dem fram tills jag började läsa bloggar där de började smyga sig på mig och nu kommer jag på mig själv med att använda smileys jämt och ständigt trots att jag fortfarnade är helt emot dem! :) Haha!

2006-09-01 @ 20:45:35
URL: http://ciccicicci.webblogg.se
Postat av: barajagjohanna

Cicci>> Vad bra! :)
Jag älskar smileys, jag kan nästan inte skriva utan dem. Men på bloggen vill jag ändå ha... nååågot "seriösare" intryck och har helst inte med smileys, det ser så "pratigt" ut. Men annars älskar jag dem! Man kan säga så mycket med dem.

2006-09-01 @ 20:54:09
URL: http://barajagjohanna.blogg.se
Postat av: Cocotte

Vad hemlighetsfullt det lät...

2006-09-02 @ 19:48:04
URL: http://cocotte.blogg.se
Postat av: barajagjohanna

Cocotte>> Äsch... ;) Det är mest helt enkelt så att jag inte vill berätta i detalj, då jag har ändrat mig så många gånger. Det finns risk för att det blir tjatigt. ;)

2006-09-02 @ 21:16:59
URL: http://barajagjohanna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback