Nedräkningen har börjat

Nästa hemmamatch: 17 september

Före det: Leksands IF-Icebreakers (med Foppa!), 3 augusti

Först, nämligen nu: SM-final, Linköping-MoDo

Kommentarer
Postat av: Niklas (fd Hans Ångest)

Va, ska Foppa möta Leksand?

Shit, det kan ju faktiskt bli en jämn match!

2007-04-04 @ 19:46:19
Postat av: Therese

Vad mycket hockeysnack , jag har noll koll på hockey och är inte särsklit intresserad. Men min pappa är fantatisk när det gäller hockey. Ni skulle nog komma bra överens ;)

Hur som helst så håller jag faktiskt med Niklas i inlägget nedan. Om du vill ha en förändrig så tycker jag du ska flytta till den ort du väljer att plugga. Jag har pendlat från Ekerö/Stockholm - Uppsala sen januari och det har varit både drygt och dyrt och stressigt. Främst väldigt dyrt.

Kul att få besök. Det är alltid mysigt. Jag verkar kunna få besök från Dalarna i påsk , jätteroligt

Postat av: barajagjohanna

Niklas: Det är en uppvisningsmatch mellan spelare från Leksands IF och så Icebreakers som sysslar med välgörenhetsarbete. Genom matchen samlar de in pengar till behövande barn och ungdomar. Det är ett gäng riktigt duktiga hockeyspelare, så det blir nog en kul match.

Therese: Det är svårt att skippa hockeysnacket... ;) Vad gäller eventuella studier, så har jag kommit på några argument för att pendla. Det handlar trots allt bara om en termin. Jag pendlade själv Uppsala-Stockholm måndag-fredag i två månaders tid och tyckte faktiskt att det gick hyfsat bra. När det gäller studier handlar det ju inte om fem dagar i veckan. Men om jag kommer in och om jag överhuvudtaget bestämmer mig för att börja, och vad jag i så fall gör, återstår att se.

2007-04-04 @ 21:37:28
URL: http://barajagjohanna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback