Någon som har motivation att dela med sig av?

Om två dagar börjar skolan och jag är sååå omotiverad. Nu har jag visserligen haft semester i hela fem veckor (eller okej: fyra veckors semester och en vecka i "arbetslöshet" i teorin men "i väntan på skolstart och nytt kontrakt på jobbet" i praktiken) och borde ju vara utvilad och redo att ta nya tag.

Vilken klyscha. Jag är inte "redo att ta nya tag". Jag vill inte ha höst. Jag vill fortsätta vara ledig, ha det bra i solen, göra vad jag vill om dagarna... Börja skolan och ständigt ha böcker att läsa och uppgifter att lösa är inte ett dugg lockande. Det minst lockande är pengarna. Jag vill jobba och tjäna pengar, inte plugga och låna pengar... Gosh. Ibland är det jobbigt med förändringar (men nödvändigt, jag vet)...

Kommentarer
Postat av: Ida

Hehehe.. Ja, vad säga? Jag har hoppat av min utbilding.. Sov inte, åt inte. Kom till sist fram till att jag var så stressad över pengasituiaionen att det inte var läge just nu.. Gå i skolan 4 dagar i veckan och veta att "jag MÅSTE jobba", annars är det klippt. Nej, det blir pengar för mej i höst med.. :P

Postat av: barajagjohanna

Ida: NEJ!? Om andra tar fullt studielån och klarar det, gör du det också! (Det är bara jag som är dum som endast tänkt att ta bidragsdelen den här terminen... Får se hur länge det håller.)

2007-08-26 @ 10:44:19
URL: http://barajagjohanna.blogg.se
Postat av: Ida

Hehe.. Nä, nu är det så här. Och jag fick inte fullt studielån heller... Men du, ursäkta den dåliga motivationen du just fick. Hoppas det går bra idag ;) Eller.. Det kommer det göra :)

2007-08-27 @ 07:51:14
URL: http://hallonglasvinge.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback