Redo för skolstart (?)

Folk frågar om jag har färgat håret. Nej, jag har inte färgat håret, det råkar bara ha blivit ganska bra solblekt. Brunare hy tillsammans med blekt hår gör effekten av min solbränna lite starkare och det gillar jag.

Jag har köpt en fantastisk ärtgrön handväska idag. »Nämen fy. Fast du har ju lite annan stil än jag...», var min kompis inte alltför impade kommentar. Haha. Jag älskar väskan och den gör att det känns lite roligare att åka till skolan imorgon. För jag har en ärtgrön väska, jag har solblekt hår och en färsk Cypernsolbränna. Ungefär som när man var liten och kom tillbaka till skolan med en ny skolväska och var lite lagom sommarbrun, ni vet.

Annars är jag sjukt trött, har ont i ryggen och är lite smånervös inför första dagen i skolan imorgon. Som tur är får jag låna mammas bil och slipper i alla fall stressmomentet med att hitta en buss som dessutom ska vara rätt buss. Det problemet skjuter jag upp till på tisdag. Att vara ny och leta efter rätt klassrum är liksom tillräckligt jobbigt. Hujedamej.


Kommentarer
Postat av: becka

Skolstartsnervositet blir man aldrig av med, inte ens som vuxen! Men man blir ju också nervös om man börjar på ett nytt jobb, ska ha en första dejt med ny kille/tjej, resa osv. Den är en del av livets krydda, denna nervositet! själv skulle jag dock önska mig lite mindre av den varan emellanåt.

Postat av: barajagjohanna

becka: Precis, och jag önskar samma sak för mig själv rätt så ofta, haha.

2007-08-26 @ 22:21:56
URL: http://barajagjohanna.blogg.se
Postat av: Linn

Får vi se på bild på väskan? Blev ärtigt nyfiken nu. ;)
Lycka till i skolan imorgon. Vad lustigt det känns.. För ett år sedan var det jag som satte min fot på den skolan, för första gången.

2007-08-26 @ 22:36:18
URL: http://linnnn.blogg.se
Postat av: johanna

det kommer nog gå bra ska du se, lycka till! :)

2007-08-26 @ 22:51:37
URL: http://johannavarnamnet.blogg.se
Postat av: barajagjohanna

Linn: Nej, det tror jag inte att ni får. ;)

2007-08-27 @ 15:19:11
URL: http://barajagjohanna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback