Det här är inga nyårslöften

Innan jag avslutar bloggåret 2007 med en årskrönika (moahaha, vilket skämt! Fast det är sant, det kommer en sådan senare idag...), vill jag bara säga två saker.

1. Sista dagen 2007 jobbar jag och första dagen 2008 jobbar jag. Härmed lovar jag mig själv och hela världen att jag inte ska jobba lika mycket under våren 2008 som jag har gjort under hösten 2007, utan istället ha mer tid för mig själv, få sova lite mer, träna lite mer, vara lite mindre stressad och framförallt ha mer tid för det som ska föreställa min huvudsyssla: skrivarkursen. Och jag ska försöka att inte ha ångest för att jag för första gången i mitt liv ska våga mig på att ta studielån.

2. Trots det jag just lovade, kan jag inte lova att jag kommer att hålla det. När decemberlönen kommer den 25 januari vet jag vad som kommer att locka att göra de dagar jag inte går i skolan... Det är ju så förbannat skönt med lön!

Kommentarer
Postat av: Camilla

Gör du rätt i. Förstår om du inte kan lova, men att tanken finns där för att du vill jobba mindre våren 2008 år god bara den. Bilden på bloggen är faktiskt tagen med darlings mobil, blev ovanligt bra. Kul! Ja de va jättefint igårkväll. :)

Postat av: barajagjohanna

Camilla: Jag vill jobba mer med tanke på pengar, men med tanke på stress och tidsbrist vill jag jobba mindre. :) Äh, det blir säkert bra!

2007-12-31 @ 16:25:30
URL: http://barajagjohanna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback