Humor...

Kolla in här. (Nu är det kanske så att de ändrar reklam på framsidan imorgon efter matchen, men jag kan ju tala om att det är Sundsvall Hockeys hemsida och på förstasidan finns en stor bild på Ed Belfour - Leksands målvakt, och så står det stort "Ed Belfour på Gärdehov 28 december, Kom och se Ed Belfour som har varit en av NHLs bästa målvakter som har vunnit OS-guld, Stanley Cup, Canada cup m.m".)

Det är alltså match ikväll, Sundsvall-Leksand. Och för det första är Sundsvalls reklam på sin hemsida stor humor därför att hallå, det är Sundsvalls hemsida! De borde ju skriva "Kom och se Sundsvall spela hockey" eller "Kom och se Sundsvall Hockey möta Leksand". Men nejdå, de lockar publik med Leksands målvakt. Haha. Humor. För det andra är det också stor humor för att det inte ens är Belfour som kommer att stå ikväll, utan Eddie Läck.

Jag säger då det.

Ett stort gäng Leksingar är påväg upp till Sundsvall för hockey, fest och övernattning. Kul för dem... Precis som förra årets Sundsvallspartyresa, sitter jag på jobbet. Men jag är inte så avundsjuk, jag försöker med positivt tänkande: istället för att göra av med pengar och hälla giftig vätska i min kropp, så tjänar jag pengar och stärker min kropp genom fysisk träning. Positivt tänkande var det. Kvällens match följer jag dock givetvis stenhårt på nätet. Och på söndag är det äntligen hemmamatch igen...

Kommentarer
Postat av: Linn

Hm, det var ju lustigt att sätta ut den reklamen på "fel" hemsida. Måste varit fler som uppmärksammat det.
Way to go, Jo! Fram med positivt tänkande! Låter som om du fick dig en bra vettig fredagkväll ändå. ;)

Postat av: barajagjohanna

Linn: Pja, Sundsvall vill väl ha publik och lockar därför med en världsmålvakt. Lite komiskt bara, det är ju nästan ett hån mott egna klubben att inte locka med sitt eget lag istället. Well well. :)

2007-12-29 @ 13:50:30
URL: http://barajagjohanna.blogg.se
Postat av: D

Är det bara jag som tycker att punkt tre är jävligt ironisk? Nämligen att ersättande målvakt heter Eddie Läck - som på västgösta betyder ungefär "Är det läckage?"

2007-12-30 @ 02:56:29
Postat av: barajagjohanna

D: Den där killen kommer nog aldrig sluta höra skämt om sitt efternamn, med tanke på att han är målis...

2007-12-30 @ 09:53:12
URL: http://barajagjohanna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback