The Julgran

image948Sent på kvällen den 1 december gick jag ner i förrådet för att släpa upp min fula plastgran och dess tillbehör. Jag satte upp granen som blev sned och såg allmänt... ful ut. Det blev dock lite finare med ljus i. Men jag behövde vita och blåa julgranskulor. Vita fanns överallt, det var inga problem att hitta.

Men jakten på blåa julgranskulor gick inte så bra för mig. Däremot fick jag ett mms från Bryssel med en bild på fina, blåa julgranskulor. Snälla
Jeanette köpte ett gäng och skickade till mig. Dagen efter kom överraskningspost från Stockholm. Min molgan hade hittat blåa kulor.

Så, äntligen, igår, blev min vitblå gran komplett. Dock inte helt perfekt (jag vill ha ännu mer blått och vitt), men det kommer väl fler jular... (Varför jag har tjatat om just blåa kulor? Innan jag ens hann svara en kompis på den frågan, sa han »eller låt mig gissa... du ska ha vita också...?» Såklart.)

Kommentarer
Postat av: K - Magalös

Såg en blå/vit gran på Clas Ohlson. Den hade små blåa ljus och vita kulor, kanske kan vara ett alternativ. Rätta färgerna är det ju ;-)

GOD JUL!

Postat av: Anonym

Yey, en Leksand gran! Sjukt snygg må jag säga

2007-12-20 @ 10:21:29
Postat av: johanna

Varför mitt namn/bloggadress ej syndes i den föregående kommentaren vet jag ej, men det var iaf jag som skrev :)

2007-12-20 @ 10:22:52
URL: http://johannavarnamnet.blogg.se
Postat av: barajagjohanna

K - Magalös: Det verkar vara ett alternativ, ja!

Johanna: Självfallet en Leksandsgran. :)

2007-12-20 @ 16:41:35
URL: http://barajagjohanna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback