Bara halvt sjuk

Frusen. Trött. Huvudvärk. Lite halsont. Varför kan jag inte bara bli riktigt sjuk i några dagar istället för att gå och vara halvdålig till och från en längre tid? Det är jobbigt! Jag vill helst inte prata för mycket om operationen/sjukhusvistelsen/sjukskrivningen som komma skall, det börjar bli känsligt, men jag måste ändå säga att jag är orolig att jag ska vara sjuk tills dess - då blir ju allt uppskjutet. Nästa måndag, om en vecka alltså, ska jag få min första reikibehandling, och inte vilken som helst, utan av fem personer samtidigt. Det är nämligen reikiträff hos hon som ska göra det, så jag får världens superstart i behandlingen. Coolt, men läskigt. Att få reiki kan nämligen ofta göra att sådant som "ligger och pyr" bryter ut och att jag därmed blir riktigt sjuk i några dagar. Men den veckan är det hockeyresa till Västerås och sen så är det ju mot sjukhuset som gäller... kan inte vara sjuk med andra ord.

Nåväl. Vad kan jag göra åt saken? Dags att försöka sova lite.

Kommentarer
Postat av: Linn

SOV och VILA, det är skitbra! Dumt nog det jag har "glömt"/prioriterat bort under min medicinkur.. Idiotiskt!

Postat av: Linn

Psst! Är förresten himla nyfiken på att höra det känns efter din första reikibehandling sen. :)

2007-02-11 @ 13:57:20
URL: http://linnnn.blogg.se
Postat av: barajagjohanna

Linn: Sova, ja, hur det nu gick med det... hrm. Jag ska absolut berätta om behandlingen sen. Lite skraj är jag dock, fem stycken första gången - tänk om jag bryter ihop och börjar storböla?! (Har hört om dem som gör det.)

2007-02-11 @ 14:01:43
URL: http://barajagjohanna.blogg.se
Postat av: Linn

Ja, tänk. Men om det är det värsta som kan hända, så.. ta det, helt enkelt. Du skulle sett mig första gången mamma skulle sticka mig med nålar i örat. Ok, det var inte samma sak, men jag ballade ur T O T A L T. Sen visade det sig att behandlingen verkligen hjälpte, men jag trodde inte henne för fem öre när hon berättade att det var ok att jag bröt ihop och började gråta, det var ok att jag var rädd, det var ok för det kunde höra till hos vissa. Mh, men tack för jag visste det innan, ungefär..
1 vecka kvar idag då, alltså?
Kram på dig!

2007-02-12 @ 07:21:08
URL: http://linnnn.blogg.se
Postat av: tolken

Hur gick behandlingen???

2007-02-13 @ 16:36:10
URL: http://parisbarnen.blogs.se
Postat av: barajagjohanna

tolken: Har inte varit där än, ska dit tre gånger nästa vecka, första gången på måndag. Jag återkommer...

2007-02-13 @ 19:11:28
URL: http://barajagjohanna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback