Festen inställd.

Fanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfan.

Det är jobbigt att vara smart, men jag kan inte riskera något nu. Måste kureras, kureras, kureras.

Jag hade sett fram emot den här kvällen. Har unnat mig ny supersnygg tubtopp (rött och rutigt och grymt snyggt), nytt halsband (svart såklart) och nya örhängen (svart såklart) och naglarna är svartmålade. Jag skulle ju dricka vin och öl och drinkar och vara snygg och shejka ass och ha kul med mina kompisar. Nu blir det ensam i soffan med Kan Jang, C-vitaminbrus, honung och Polly, för att lägga mig tidigt. Faan också.

FanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanFAAAN!

Kommentarer
Postat av: Linda

Åhhh krya på dig

Postat av: Niklas (fd Hans Ångest)

Ja, det låter tråkigt med en inställd fest, i och för sig... - men det känns som om den andra vågskålen tveklöst väger tyngst.

Jag tycker att du gjorde en helt rätt prioritering!!!

Om du inte hinner med fler inlägg innan operationen (du har nog mycket att stå i), så väntar jag - och alla andra, såklart - ivrigt på nästkommande!

Nu skall jag avrunda denna kommentar för att kunna lägga all min kraft på att hålla tummarna!!!

2007-02-24 @ 11:15:14
Postat av: sonical

krya på dej sötis! Jag ska säga upp mig idag. Orkar inte slita mer för en idoit manager! Känner mig totalt utmobbad. Det enda jag har kompetens nog att göra där är att bära ner smutsiga tallrikar till köket - enligt han. Ser inte mig själv i den framtiden kan jag ju säga. Så det blir uppsägning. Ska börja leta jobb på måndag. Fan vad jag är arg på den jävla idiotmanagern! Kram KRAM

2007-02-24 @ 11:17:22
URL: http://sonical.blogg.se
Postat av: naffs

hoppan det blev visst soncial, min syster frida har varit på min dator. Men det ör jag maria

2007-02-24 @ 11:18:04
Postat av: barajagjohanna

Linda: Tack, tack.

Niklas: Det känns fruktansvärt tråkigt och pissigt och totalt fel tillfälle att vara sjuk. Men jo, jag vet innerst inne att min prioritering är rätt, men det känns så tyyyypiskt... Och det här var nog inte mitt sista inlägg innan operationen. :) Tack för att du håller alla tummar.

naffs: Tack! Och det låter helt rätt att du säger upp dig om det är så illa. Han verkar inte riktigt klok, din manager. Hoppas du hittar ett nytt jobb! Kram

2007-02-24 @ 12:04:43
URL: http://barajagjohanna.blogg.se
Postat av: Therese

Jag förstår att det är trist när man har planerat en fest. Men jag tycker du verkar ha prioriterat helt rätt.

Som sagt stort lycka till med operationen om det här är sista inlägget på ett tag. Känn ingen press att komma tillbaka och blogga utan gör det när det känns bra. Vi som brukar läsa väntAr tålmodligt.

Jag ska maila min nya adress så du vet var du ska komma förbi på en fika när du är "i stan"

Jag är säker på att allt går jättebra på sjukhuset. Kram

2007-02-24 @ 16:39:42
URL: http://iutlandet.blogspot.com
Postat av: barajagjohanna

Therese: Jag kommer få bloggabstinens, ska faktiskt ha med en dator till sjukan. ;) Hahaha. Det är sant, pappa har övertalat mig. Ja, maila gärna din adress! Kram!

2007-02-24 @ 17:47:14
URL: http://barajagjohanna.blogg.se
Postat av: Camilla

Kurera, kurera! Massa apelsin är också bra. Älskar! Blev lite sugen på din nyinköpa tubtopp, men ja - allt får man inte se här i världen. Jag själv har investerat i en massa härligheter för ett par månader framåt. Vilken tur man har ett arbete man tycker om att komma till, varje morgon! :) Ta hand om dig

2007-02-24 @ 18:32:35
URL: http://millaaa.blogg.se
Postat av: barajagjohanna

Camilla: Hade till och med planerat en outfitbild med mina nya grejer. Men just nu har jag mjukisbrallor, t-shirt och halsduk, så jag vet inte... ;)

2007-02-24 @ 18:36:42
URL: http://barajagjohanna.blogg.se
Postat av: Camilla

awww, vore himla skoj att se .. stunt i om du ska ut lr ej. Bara gör det för skoj skull. Brukar klä upp mig här hemma, i 1 timme typ. sedan byta om till myskläder igen :x MEN det är jag de ...

2007-02-24 @ 23:21:11
URL: http://millaaa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback