Huvudvärk trots klara för kval

Hemma från jobbet idag: vaknade med migrän som mildrats till "bara" påträngande huvudvärk. Jobbiiigt. Inte ens efter tablett, mat, vatten och sömn är det bra. Och så ringer jobbet och påminner mig om att det är viktigt att jag är på plats tisdag-onsdag med tanke på att jag ska lära upp en ny igen. Gah. Huvudvärken blir inte bättre av stress...

Ikväll är det första reikibehandlingen, vilken jag är lite nervös för. Det är inte bara mammas väninna som ska "heala" mig idag, utan fyra till. Samtidigt. Första gången jag gör det. Jag gillar inte att vara så utelämnad. Men kan det här få mig lugnare och läka bättre, så är det värt det.

Leksand är i alla fall i kvalserien nu, vilket såklart är skönt.
Bangarbrorsan bangade på att se den matchen som var avgörande för vår del (Västerås-Rögle), på min TV igår, men jag fick ju sällskap av två andra hockeynörds ändå. Rätt lag vann alltså och tack vare att vi är klara blir fredagens hockeyresa till Västerås väldigt trevlig. Hade matchen varit avgörande vet jag inte om jag pallat följa med, då nervositeten (läs hjärtklappning, magont och svettningar) vid en vanlig match kan vara jobbig bara den. Självklart hade en vinst vid en sådan avgörande match varit festfestfest och obeskrivligt känslosam, men å andra sidan hade en förlust varit så svidande och deprimerande att den tre timmar långa bussresan hem hade blivit extremt lång. Vet inte om jag hade haft någon lust med det, särskilt inte då resan innebär hemkomst mitt i natten och sedan uppstigning nästan också mitt i natten, för att ta sig till jobbet. Nej, nu är resan fest oavsett hur matchen slutar (men det är klart att det blir vinst för vår del ändå).

Kommentarer
Postat av: becka

FEM HEALERS??? Why? Jag har aldrig hört talas om sån grupphealing nån gång. Jag och andra jag känner som tagit emot reikki harr bara haft en healer. Skulle vara spännande att höra varför de är så många och hur sessionen var, hur du mådde efterår osv. jag väntar med spänning:-)

Postat av: Niklas (fd Hans Ångest)

Ja, det skall bli spännande att höra! Krya på dig!

2007-02-19 @ 19:53:02
Postat av: Linda

Reikibehandling? Gud vad spännande! Glöm inte berätta om det :)
Jag har börjat på shiatsubehandling, vilket kanske inte är alls lika spännande, men fantastiskt skönt och välbehövligt. Japanerna de kan ;)

2007-02-20 @ 00:56:02
URL: http://tokyotidbits.blogspot.com
Postat av: Linn

Nyfiken på hur det gick/kändes igårkväll!

2007-02-20 @ 09:13:36
URL: http://linnnn.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback