Ibland blir jag rädd för mig själv

Vad har hänt med mig? Folk frågar om jag inte ska flytta till Uppsala där jag har en del kompisar. Men jag vill inte bo i Uppsala igen. Folk frågar mig om jag inte ska flytta till Stockholm, där har jag ju också kompisar och det är nära till Uppsala. Men jag vill inte. Folk tycker jag ska flytta till Göteborg. Men vad ska jag göra i Göteborg? Varför känner jag ingen längtan över att flytta härifrån? Varför vill jag inte dra precis var som helst som jag ville förr? Trots avsaknaden av kompisgäng i samma stad, så känner jag inget behov av att flytta härifrån längre. Vad har hänt?

Min kollega från Leksand skrattade åt mig idag och sa att jag har blivit så inbiten i allt det där (Leksand) att det är skrattretande. Jag kan inte annat än att hålla med, förutom att jag vill byta ut skrattretande mot jobbigt: jag kan inte åka iväg över helgen och hälsa på en kompis om det är hockey, jag kan inte gå på det viktiga fackmötet på måndag för att det är hockey... Är det hockeyn som får mig att vilja stanna? Det är ju helt sanslöst att jag ska behöva bli kvar på grund av hockeyn. Å andra sidan: hockey är förbaskat kul. Och vill jag inte flytta, så varför ska jag flytta? Och vet jag inte vart jag ska flytta, varför ska jag flytta? Och vill jag stanna, så varför ska jag flytta? Min enda anledning till att flytta härifrån, egentligen just nu, är för att jag inte kan lära mig mer om skrivande här. Utbildningarna finns i Gävle, Stockholm, Umeå, Sundsvall och Göteborg. Men jag är inte ett dugg motiverad till att börja plugga, så varför ska jag flytta? Egentligen?

Och här är veckans (månadens? årets?) flummigaste inlägg slut.

Kommentarer
Postat av: Niklas (Fd Hans Ångest)

Det är bra! Stå emot andras "prettopress".

2007-02-02 @ 18:53:59
Postat av: karro

jag saknar Dalarna

Postat av: barajagjohanna

Niklas: Tack för stödet...

karro: Det är något speciellt med Dalarna.

2007-02-03 @ 09:59:10
URL: http://barajagjohanna.blogg.se
Postat av: Therese

Jag vill mer än gärna flytta så håll tummarna för att jag får ett bra besked angående en lägenhet på måndag och flyttlasset går norrut 1 april.

Självklart ska du göra som du själv vill och inte lyssna på andra. Är du inte motiverad att plugga så kanske det är läge att vänta.

Jag har precis börjat plugga igen och trodde aldig jag skulle vara så här motiverad. Måste bara komma närmare Uppsala så jag kan gå på mina föreläsningar.Lite tungt att sitta hemma och läsa in kursen på egen hand

2007-02-03 @ 10:53:45
URL: http://utrikes.blogspot.com
Postat av: Ida

Så länge du mår bra och känner att det är rätt:)

2007-02-03 @ 14:39:27
URL: http://hallonglasvinge.blogg.se
Postat av: barajagjohanna

Therese: Jag förstår att du vill flytta... Håller alla tummar jag har. Och vad bra att du känner dig mer motiverad än du trodde. Man kanske måste börja plugga för att bli motiverad...? Hrm.

Ida: Inga kommentarer. :P

2007-02-03 @ 15:02:26
URL: http://barajagjohanna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback