Det är inte roligt längre

Att blogga. Och vet ni varför? Det räcker tydligen inte med att min dator är knäpp och inte låter mig länka i mina inlägg eller ladda upp bilder på bloggen (eller kommentera hos vissa blogspot-bloggar). Nu har även min USB-sladd till kameran pajat, så jag kan inte ladda upp bilder alls. Inte från någon dator. Jag som avskyr när det blir för många inlägg utan en bild. Och jag som har bilder i kameran jag vill ladda upp. Det var längesedan jag skrev om mat, och jag har en matbild jag vill lägga upp, jag har naturbilder, jag har festbilder. Suck.

En USB-sladd kan man ju köpa en ny. Men jag som vill ha en ny kamera ser detta som ett ypperligt tillfälle att ta mig i kragen och faktiskt köpa mig en ny. Jag inser att Nikon D80 är lite väl dyr och kanske lite för bra för mig. Lite för tung. Lite för stor. Lite för snygg. Jag måste ju faktiskt inte ha något superavancerat. För femtioelfte gången hade jag och min kamerakunniga kusin kamerasnack igårkväll. Han tyckte jag skulle kolla upp en Canon och visst var den snygg, hade bra funktioner och bra pris, men att köpa en Canon vore nästan som att gå och vara otrogen. Det är Nikon som gäller. Så nu velar jag mellan Nikons nya D40 eller deras liknande D50. Jag måste ta tag i det nu. Om jag hinner ska jag besöka en återförsäljare på måndag så att jag får klämma och känna på kamerorna innan jag bestämmer mig... Sen kanske bloggen återfår sitt rätta jag igen.

Kommentarer
Postat av: Fred

Mmm har du funderat på att byta blogger eller någon annan? det funkar fr det mesta bra tycker jag...

Postat av: barajagjohanna

Fred: Jag fundera på det förut, men det är inget jag tänker göra, inte som det ser ut nu i alla fall. Jag har en annan blogg på blogger, men tycker att blogg.se fungerar bättre. Och blogger hjälper mig just nu inte att ladda upp foton heller. :)

2007-01-06 @ 14:09:19
URL: http://barajagjohanna.blogg.se
Postat av: Camilla

Ligger fortf inte problemet i din dator, någon inställning som pajat? Datorn har väl trots allt varit "sjuk"? Kolla upp det, med någon som verkligen kan. Ring någon kundtjänst, hur segt det än känns. Annars får du maila till blogg.se och säga ifrån så det fixar just din. Ser fram emot dina bilder .. ha en skön Lördagkväll. Nu ska jag fortsätta knapra chili-nötter ;x

2007-01-06 @ 15:20:33
URL: http://millaaa.blogg.se
Postat av: Camilla

& nej. Jag tycker inte du ska byta blogg. Du ska ha den du har ...

2007-01-06 @ 15:21:27
URL: http://millaaa.blogg.se
Postat av: barajagjohanna

Camilla: Jo, problemet ligger helt och hållet i min dator. Förutom det med USB-sladden, för det har fungerat förr trots allt annat som varit knas. Dessutom testade jag det på jobbet igår, och det fungerade inte heller. Knapra chilinötter du, jag ska hämta bil och sen dra iväg på bio, sen blir det nog sova, så jag orkar upp till jobbet imorgonbitti.

2007-01-06 @ 15:25:33
URL: http://barajagjohanna.blogg.se
Postat av: Camilla

Trevlig kväll ;P

2007-01-06 @ 16:20:52
URL: http://millaaa.blogg.se
Postat av: naffs

åh vad kul med bio! vad ska du se? se pingvin filmen! krm krm

2007-01-06 @ 17:13:05
URL: http://naffs.blogg.se
Postat av: Anonym

USCH! Ibland tar det emot. Jag tänkte också föreslå att du byter till blogger, men den har ju också sina brister. Önskar dig en god fortsättning på trettondagshelgen!

2007-01-06 @ 17:49:52
Postat av: Pumans dotter

Det var jag... det spökar visst här. Namnet bara försvann.

2007-01-06 @ 17:50:50
URL: http://pumansdotter.blogspot.com
Postat av: Malin

Har du en blogg på blogger också? En hemlig??

2007-01-06 @ 18:25:14
URL: http://bitavkaka.blogspot.com
Postat av: Anna Malaga

Hej Johanna!
Du har en liten utmaning pâ min blogg, som du inte behöver foton till ;-)
Hoppas att det fixar sig snart.

2007-01-06 @ 19:10:42
URL: http://nyttundersolen.blogspot.com
Postat av: barajagjohanna

naffs: Vi såg Göta kanal 2. Det går inte så mycket bra filmer här just nu och den kändes som om man skulle se. Ingen speciell film, precis som jag hört, men vi skrattade en del.

Puman: Att byta till blogger får tyvärr inte mitt kameraproblem att försvinna.

Malin: Nej, den är inte så hemligt... :) Det är en blogg där jag mest skriver av mig inför operationen och om skolios. Skaffade den för att jag annars skulle spy galla på den här bloggen och det är inte riktigt meningen. Alltid. ;) Här är adressen: http://skolios.blogspot.com

Anna Malaga: Vad kul, det ska jag kolla in!

2007-01-06 @ 21:05:54
URL: http://barajagjohanna.blogg.se
Postat av: Malin

Ah, det visste jag ju ;) Kopplade inte riktigt bara, haha. Sov gott om du ska göra det :)

2007-01-06 @ 21:50:31
URL: http://bitavkaka.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback