Nyårshockey

Mer hockey till folket. Det är inte samma sak när Sverige spelar, som när det är Leksand på isen - jag längtar fortfarande till Leksandsmatcherna. Men visst var det trevligt att vara på hockey. Synd att USA vann i förlängningen bara. Hade det bara blivit oavgjort hade de åkt ur turneringen, vilket ju hade varit trevligt. Men det var roligt att ha ett gäng amerikaner framför sig. Man är ju inte van vid hockeyvrål på amerikanska. Det låter kul och får mig att sukta efter NHL-matcher. Jag vill fortfarande så gärna till Montréal, dels för att jag har hört att det är en trevlig stad, men också för att det är tvåspråkigt (engelska och franska ju!) och för att jag vill se hockey.

Har alltid tyckt att Kanada och kanadensare verkar vara trevliga och igår fick jag det bekräftat. Genom en viss E fick jag träffa ett gäng kanadensare som jag pratade med innan matchen. Otroligt trevliga människor som åkt ända till Leksand bara för att se juniorerna. De kände inte ens någon i laget. Men som de säger: det är kul hockey och det är spelare som inte får betalt och som kämpar som sjutton för att visa upp sig. Jag tycker ändå det är otroligt imponerande av 500 kanadensare att åka till lilla Leksand, där de faktiskt firar både jul och nyår - allt för juniorhockeyns skull. De var intresserade av Leksand och Sverige och en av killarna frågade om jag gick ut mycket (han var intresserad av kroglivet i Dalarna), varpå jag svarade »njaaaä». »Well, if I look at your nails and the fact that you are moving to the music right now, I think you are», sa han. Inte visste jag att svarta naglar för kanadensare betyder att man går ut ofta, haha. Och det är faktiskt svårt att låta bli att börja digga när det spelas bra musik i Sportbaren.

Och så var det jobb idag igen. Att börja halv tre är inte min grej. Jag vill börja direkt när jag vaknar och sluta så att jag har kvällen ledig. Att börja halv tre betyder att jag hela dagen tänker på jobbet, vilket bidrar till att jag inte känner mig ledig. Dagtid är min grej.

Kommentarer
Postat av: Malin

Haha, juniorerna måste vara något riktigt extra om de kom hit från andra sidan Atlanten. Undra vad det är jag har missat nu ;)

Hihi, han ville ju att du skulle visa honom kroglivet. He was trying ;)

God fortsättning, Johanna!

Postat av: barajagjohanna

Malin: Jo, juniorhockeyn är stor där borta. Men LEKSAND, DET är något extra som du verkar ha missat. ;) Haha, det ville han inte alls det, han var bara friendly som man säger over there. ;) hahaha. God fortsättning på dig med!

2007-01-01 @ 14:28:00
URL: http://barajagjohanna.blogg.se
Postat av: Linn

Åh, jag vill också väldigt gärna åka till Canada! Det sägs ju att folk ska vara väldigt trevliga där samt att skidåkningen (wohooo!) ska vara gryyym. Vem vet, en vacker dag så kanske.. :)

2007-01-01 @ 15:06:09
URL: http://linnnn.blogg.se
Postat av: Linn

Vore ju förresten perfekt att kunna träna både engelska och franska samtidigt!

2007-01-01 @ 15:07:25
URL: http://linnnn.blogg.se
Postat av: barajagjohanna

Linn: Precis, precis. Tyvärr hade de ingen snö i Toronto nu till deras besvikelse, och nu trodde de att de kom till Sverige och skulle få snö. Men tji fick dem. Ja, tänk Kanada med engelska, franska, snowboardåkande (skidåkning för dig då ;)) och HOCKEY! Wow.

2007-01-01 @ 15:17:40
URL: http://barajagjohanna.blogg.se
Postat av: naffs

men du, johanna!Det är ju skönt att ha dagen ledig! Kan gå och shoppa och titta på dag tv och njuta av att vara ute i solen under dagen vilket man inte kan om man jobbar under dagen! Jag jobbar alltid när det är mörkt och det känns som man få mest ut av dagen då! Men sen träffar jag ju inte sean så mycket då....KRAM KRAM

2007-01-02 @ 12:17:53
URL: http://naffs.blogg.se
Postat av: naffs

plus att man kan ha sovmorgon varje dag :)

2007-01-02 @ 12:18:55
URL: http://naffs.blogg.se
Postat av: barajagjohanna

naffs: Jo, visserligen. Det bästa tycker jag är att jag kan träna innan jobbet, tycker vid lunchtid är den bästa träningstiden. Men det spelar ingen roll, jag föredrar ändå att jobba dagtid och ha kvällarna lediga. Kanske hade varit annorlunda om det var sommar... ;)

2007-01-02 @ 12:34:29
URL: http://barajagjohanna.blogg.se
Postat av: naffs

ja, visst ja - det är ju mycket mörkare i Sverige! Här bli det ju inte mörkt förren vid 6-tiden! Och ljust när man stiger upp!

2007-01-02 @ 17:15:33
URL: http://naffs.blogg.se
Postat av: Anonym

POLONIUM RANGERS

2007-01-03 @ 20:04:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback