Sämsta presenten

Vilken kul födelsedagspresent det låg på dörrmatten när jag kom hem från jobbet. Grattis på födelsedagen, Johanna, här har du den första trevliga a-kasseräkningen sedan vår regering blev blå. Från att ha betalat 222 kr i månaden ska jag alltså numera betala 473 kr. VARJE MÅNAD. Tack, regeringen.


Kommentarer
Postat av: tolken

GRATTIS på födelsedagen Johanna! Hoppas att den trots räkningar blir bra och att du inte får några clementiner i tårtan :-)
Jag har en idé. Kolla min blog och se om du vill vara med på ett månadens inlägg.

Postat av: Camilla

Gaaah!! Dumma A.kassa! De brevet fick jag förra veckan! Nu ser jag istället "fram emot" att få hem fler klagobrev! Dessa jävla papper, fan lättare att bara gå och stämpla, än att jobba och stämpla. Puuuh! Skitkassa. I vilket fall som helst, önskar dig en fortsatt trevlig födelsedag ;x

2007-01-16 @ 19:14:38
URL: http://millaaa.blogg.se
Postat av: barajagjohanna

tolken: Tack så mycket. Och vet du vad, morsan la i clementiner i tårtan! Jag blev nästan arg, men fick bita ihop. ;) (Tur för henne att det fanns bananer i också.) Jag ska genast kolla in din blogg.

Camilla: Tyvärr stämplar jag inte. Eller tyvärr och tyvärr, det är jätteskönt att slippa, men jag är berättigad det och jag borde för att få mer pengar, men jag orkar inte. Så jag står bara och betalar medlemsavgift utan att nyttja det, illa illa.

2007-01-16 @ 19:28:31
URL: http://barajagjohanna.blogg.se
Postat av: Camilla

Ih, dock inte så bra ;x

2007-01-16 @ 20:24:04
URL: http://millaaa.blogg.se
Postat av: Ida

Men åhbåbå, vad roligt!! Jag bara går och väntar på min jag.. Gaah! Carro har redan fått brev hem, 400 kronor i månaden.. Skaffa fadderbarn?? Yeah, right. Där sprack det, för det var det jag tänkte efter årsskiftet! Detta får mej nästan att hata blått, larvigt. Javisst. Jag fattar inte poängen.. För de vill ju ha bort a-kassa, eller? Eller du, jag fattar noll. Jaja, hoppas tårtan var god ändå :) Morsor är lite crazy :P KraaM!

2007-01-16 @ 20:27:09
URL: http://hallonglasvinge.blogg.se
Postat av: barajagjohanna

Camilla: Nä, men alla problem jag har haft med dem orkar jag inte bråka om några hundralappar i månaden.

Ida: Mm, och jag känner att jag nästan är tvungen att avsluta mitt fadderskap, men... nej, det går ju inte... Du, jag vet inte vad de vill... men fackavgiften är bara 120 spänn, så det är ju verkligen a-kassan som är jobbig. Idiotregering, jag förstår verkligen inte vad det ska vara bra för. Och sen om jag blir arbetslös får jag mindre i ersättning... eh, VA, liksom?!

2007-01-16 @ 20:41:04
URL: http://barajagjohanna.blogg.se
Postat av: klara

Vad de vill är att skapa ett b-lag så de ska kunna sänka lönerna. Det är så uppenbart men alla tror det är en konspirationsteori. I själva verket är det en helt logisk effekt. Folk ska ta vilka skitjobb som helst å med den piskan på sig kan man sedan sänka lönerna...

2007-02-06 @ 21:27:28
URL: http://aspungen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback