Åter i arbete

Trots att arbetsgivaren försökt låta bli att skicka mail till mig hade jag 297 mail i inkorgen, det var ungefär femtio färre än jag själv gissade på. Ingen gissade rätt, haha.

Både kollegorna och jag skrattade när klockan var tio och jag sa redan hejdå. Det känns ganska fånigt att vara hemma efter en arbetsdag redan klockan 10.30.

Det kändes inte jättekul att vara tillbaka, faktiskt. Min plats var upptagen, så jag har fått en ny (visserligen nästan lika bra plats, men ändå), och tydligen kommer jag att få ta över lite tråkigt statistikarbete från en av de närmaste cheferna medan han har semester. Det blir mer tråkiga än roliga sysslor alltså. Jaja, jag kommer väl in i det också. Halvtid går jag nog upp på redan nästa vecka skulle jag gissa på, för det känns ju skitfånigt att jobba bara två timmar om dagen, hur gärna jag än skulle vilja vara ledig dygnet runt.


Kommentarer
Postat av: Linda C

Så du är tillbaka på jobbet joppe! Härligt eller kanske inte:) Men två timmar lär gå ganska snabbt haha! Vad sägs om en fika snart igen=) ha de fint. kraam

2007-06-18 @ 22:27:37
Postat av: barajagjohanna

Linda C: Jajjemän, inte jättekul, men men. Sitter bredvid Robert nu, han har säkert skvallrat. ;) En fika snart vore på sin plats, vi får höras om det! Kramkram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback