Det blixtrar och jag börjar snart gråta

Bakom berget är det kolsvart på himlen. Ibland lyser himlen upp flera gånger av gula blixtrar, och jag ryggar tillbaka och blir rädd varje gång och gör ifrån mig något konstigt läte av rädsla. Det värsta är att jag måste stänga av datorn och mobilen nu (vill ju inte att det ska slå ner där...) och inte kan ha kontakt med omvärlden. I sådana här stunder är det inte roligt att bo ensam. Jag kommer ligga livrädd under täcket och se blixtrarna trots att jag blundar. Det mullrar och jag borde verkligen stänga av. Fan.

Kommentarer
Postat av: Therese

Usch , det är inte kul att vara ensam när man är rädd. Själv tycker jag det är väldigt vackert med blixten men jag har ju andra rädslor. Är jättenojig när det gäller alla typer av insekter och spindlar. Lite jobbigt och opraktiskt ibland.
Hoppas åskvädret drar bort snabbt , stor kram

Postat av: Linn

Jag som älskar åska och oväder på sommaren. En mysig men samtidigt ändå lite ruggig känsla drar alltid över mig. :) Älskar det.
Jag tycker synd om dig som är ensam när du finner det så obehagligt. Buhh. Hoppas det lugnar ner sig då, så du får sova gott. Ovädret får gärna flytta sig nedåt södra delarna av landet, bara det inte stannar för länge. ;) Natti!

2007-06-12 @ 00:28:53
URL: http://linnnn.blogg.se
Postat av: Klusterbitar

Tycker det är lite läskigt dagtid med åska o blixtrar men på natten är det inget roligt. Då får man ju dra upp täcket och proppa öronen med bomullstussar! Hoppas du får sova gott och att ovädret drar bort snabbt...!

2007-06-12 @ 01:04:11
URL: http://klusterbitar.blogspot.com
Postat av: barajagjohanna

Therese: Jag kan också tycka att det är vackert och blir nästan fascinerad, men då ska jag antingen ha någon med mig eller sitta i en trygg bil...
Linn: Antingen lugnade det ner sig eller så sov jag djupt. ;) Mamma kunde inte sova tydligen, men där vid sjön låter det dubbelt så mycket.
Klusterbitar: Dagtid tycker inte jag heller det är lika farligt. På natten lyser det ju upp hela lägenheten... huh.

2007-06-12 @ 10:02:21
URL: http://barajagjohanna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback