Det här med att ha liten kropp men inte lika liten byst

Man ska helst ha B-kupa, för då kan man hitta en BH var man än går - det är bara att välja och vraka bland alla gulliga, snygga, färgglada, roliga och billiga bikinis och BH:ar som finns på exempelvis H&M. Är man liten och smal ska man absolut ha A- eller B-kupa, för så fort man kommer upp i lite större kupor, bör man vara lite bredare för att hitta en perfekt storlek till ett billigt pris. Är man som jag får man antingen köpa en som inte är helt perfekt, ha tur att hitta en på Lindex eller köpa en dyrare variant på Twilfit eller i en specialaffär. Vill man köpa bikini och det är storlek 36, 38, 40 och så vidare och överdelen har knäppning så är det omöjligt, eftersom kupan kanske kräver några storlekar större än omfånget. Knytband är ett måste i sådana storlekar. Säljer affären överdel och underdel tillsammans är det inte ens någon idé att leta, eftersom överdelen måste vara några storlekar större än underdelen. Hopplöst.

Men tack vare Lindex och Twilfit kom jag idag hem med två par bikinis, plus en extra underdel! Okej, ingen av överdelarna är riktigt helt och hållet perfekta, men jag får leva med att de nästan är det och det duger gansa bra. Jag har i alla fall två snygga modeller att variera mig med nu. Lagom till det blir lite kyligare ute...


Kommentarer
Postat av: Sofia

Att köpa bikini är det värsta jag vet! Kom "undan" med 500 kronor förra sommaren då jag köpte min senaste bikini.
Men varför de tillverkar halterneck-bikinis för storbystade kommer jag då aldrig förstå.
AJ!

Postat av: barajagjohanna

Sofia: Ellerhur! Halterneckbikinis för storbystade är ju omöjligt. Nacken går ju av. Tack och lov kan jag ha halterneck, men det här med storlekar är fortfarande knepigt...

2007-06-13 @ 15:18:13
URL: http://barajagjohanna.blogg.se
Postat av: Neny

Hittade din blogg från Veronikas sagoslott... Ang bikini/byst/bh... Det blir inte bättre när man är stor med ännu större byst heller, för hur man än vrider på det är alltid överdelarna för små i jämförelse med underdelarna. :P Och halterneck... ja, det är ju något som nästan bara småbystar kan ha. :) Ha det gott!

2007-06-13 @ 15:52:58
URL: http://nenys.wordpress.com
Postat av: barajagjohanna

Neny: Ja, visst är det så. Men jag tänkte framförallt på BH-storlekar. En 65D finns ju knappt och 70D är mycket mer sällsynt än typ 80B, 80D osv. Det tråkigaste med att vara stor och ha stor byst är väl att alla BH:ar dessutom ser ut som tant-BH:ar... grr.

2007-06-13 @ 17:15:24
URL: http://barajagjohanna.blogg.se
Postat av: christel

Jag håller med.. Köpa bikin/BH är ett projekt som tar flera dagar. Efter att ha provat ca 20 st kanske man hittar en som sitter ok. Jag tycker halterneck är skitsnyggt, men finns ju bara i ministorlekar som sagt. Kollade in Lindex och Twilfit också, men hittade ingen ännu... jakten fortsätter.

2007-06-19 @ 12:41:23
URL: http://pumpapuder.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback