Medhåll för Expressens fotbollskrönika

Nej, det är inte nödvändigt att dricka femton till tjugo öl för att gå på en fotbollsmatch.

Nej, fotboll och alkohol hör inte ihop. Lika lite som alkoholen hör hemma i andra sportevenemang. Idrott och alkohol hör inte ihop. (I synnerhet inte femton till tjugo öl när man ska titta på en match. Och kan man inte hantera alkohol så låt bli den! Ska det vara så svårt?)

Amen.

Kommentarer
Postat av: Therese

Jag förstår inte hur man klarar av att gå på fotboll eller göra någonting överhuvudtaget efter 15-20 öl. Själv hade jag varit död då eller i alla fall medvetslös om jag mot förmodan hade fått i mig så många öl. Tror min gräns för hur många jag kan dricka går väldigt långt före 15-20 stycken.
Idag har jag förresten provat tzay för första gången. Gott men lite väl dyrt. 13.50 för ett spett på den ICA där jag köpte dom.

Postat av: Emil

Thererse:
Det där beror ju helt och hållet på det yttre omständigheterna. Säg att det är 20 stycken 33cl, det är alltså 6,6 liter öl. Utspritt på hela dagen tillsammans med två mål mat och medräknat pölsepojkens kroppshydda så är det inte så farligt mycket alkhol.
Personligen tror jag inte han druckit så många utan han försöker skylla på drickat.
Johanna:
Ska påminna dig om det här inlägget när jag bjuder dig på en cider under Clas Ohlson Cup...

2007-06-04 @ 22:19:26
Postat av: barajagjohanna

Therese: Haha, nejdu, jag skulle aldrig få i mig så mycket heller. Men sen är jag inte så stor och är inte bra på att dricka mycket vare sig det är vatten eller... alkohol. Oj, vad dyrt... mamma köpte tio stycken för 80 kronor, jag tyckte det var dyrt jag.
Emil: Trevligt att du bjuder mig på cider. Tacktack. ;)

2007-06-04 @ 22:25:20
URL: http://barajagjohanna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback