Nu börjas det

image758Shoppingen har börjat. Till bäbisen som fortfarande ligger i magen. Jag var inne på Polarn o Pyret som har halva priset och kan man låta bli att handla något sött då? Nej! Det fick bli den här söta bodyn i storlek 56. Så litet, så sött.

Jag kommer ruineras av det här. Men det kostar att ligga på topp och bli världens bästa moster (bäbisens enda moster bör tilläggas).

Kommentarer
Postat av: Anonym

jag vet hur det är.
två systerdöttrar som hade den goda smaken att dimpa ned med två månaders mellanrum. DET KOSTAR! planera era ungar bättre, systrar, tack!
har just packat in fyraåringens present. en såpbubblepistoltjossan och en jättesöt hängare från indiskan. grön med apor på. har jag sagt att jag älskar apor?

Postat av: Linn

Hihi. Du kommer bli en toppenmoster! Jag har precis fått en liten kusinis till, så faktum är att de senaste dagarna har jag varit ute och kikat på bebiskläder jag med. Blir helt såååld. Åhh, så gulligt! Tänk om/när man själv har ett litet knyte.. :) Hysteriii!

2007-06-27 @ 19:04:48
URL: http://linnnn.blogg.se
Postat av: Fred

Vad roligt! och vilken söt body! Jag tycker också att det är svårt att motstå små bebiskläder och det blir inte bättre när bebisen ligger i ens egen mage (inga kommentarer på min blogg än tack ;-)...

2007-06-27 @ 19:19:27
URL: http://lugnetochfred.blogspot.com
Postat av: barajagjohanna

punaniii: Nej, det har du inte sagt. Men det ska jag lägga på minnet. Ellerhur, bättre planering från syrrornas håll!


Linn: I will. Hähä. Det är så många som får barn här runtomkring, så man börjar nästan känna sig lite stressad. Men ungarna är mest söta när man får låna dem, det brukar ju vara skönt att lämna tillbaka dem.


Fred: AAAAAHH, GRATTIS!!!!! Gud, så roligt!! Förstår att det är extra svårt för dig att mostå, jag har ju svårt att mostå att köpa till min systerson/-dotter, så jag vågar inte ens tänka på hur det skulle vara om bäbisen låg i min egen mage...

2007-06-27 @ 19:43:44
URL: http://barajagjohanna.blogg.se
Postat av: Therese

Åh Fred vad kul , stort grattis!!!!

2007-06-27 @ 20:41:32
URL: http://iutlandet.blogspot.com
Postat av: Fred

Tack Johanna och Therese! :-)

2007-06-27 @ 22:24:42
URL: http://lugnetochfred.blogspot.com
Postat av: Jove

Det är så mysigt med bebisar (själv hade jag en alldeles nyss.. fast nu är hon en stor tjej på över 1 år..9!) Grattis till den blivande moster!

2007-06-28 @ 00:36:45
URL: http://hallo.blogg.se
Postat av: barajagjohanna

Jove: Tacktack!

2007-06-28 @ 13:53:44
URL: http://barajagjohanna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback