Sa jag att rastlösheten har kommit och hälsat på igen?

Ett. Kan man åka till Marseille ensam en vecka? Kan kan man väl, men hur kul kan det vara? I så fall måste jag färga håret brunt först för att smälta in lite och slippa uppmärksamhet för att jag är blond. Men jag vill helst ha sällskap.

Två. Paris är för varmt på sommaren, men dit skulle jag lätt kunna åka ensam.

Tre. Jävla SJ. De har tagit bort så många tågresor mellan Falun-Stockholm på sommaren att det känns meningslöst att ta en Stockholmsutflykt t/r på samma dag. Jag som fick en impuls.

Kommentarer
Postat av: Therese

Jag gillar faktiskt och resa ensam. Reste i bland annat Kina , Thailand , Malaysia och Singapore helt ensam för några år sen. Har också rest en del i Europa ensam. Det jag kan tycka är trist är att gå ut och äta och sitta ensam på en restaurang och lite trist att vara ensam på ett tråkigt hotellrum, fast där behöver man ju inte vara så mycket...
Fast visst är det trevligt med ressällskap också. Får jag välja vill jag nog ha någon med mig men då och då är det skönt att göra ensam-resor

Postat av: Cliff Hanger

Söka reskamrat via internet?

2007-06-16 @ 14:04:59
URL: http://tankaromstortochsmatt.blogspot.com
Postat av: barajagjohanna

Therese: Jag vet att du har sagt att du gillar att resa ensam. Jag skulle gärna testa på det, men kan säkert lätt bli rastlös och känna mig lite ensam, jag vet inte.


Cliff Hanger: Näru. Inget ont om det, men det känns lite väl seriöst för en semestervecka... En vän, ensam eller inte alls.

2007-06-16 @ 16:40:41
URL: http://barajagjohanna.blogg.se
Postat av: tinatoon

Jag har funderingar på att flyga till Nice, fast min plan var att kolla in Monaco... Det är det närmaste Marseilles jag kan erbjuda i dagsläget. :)

2007-06-17 @ 12:30:42
URL: http://tinatoon.blogg.se/amsterdam
Postat av: Pumita

Visst kan du åka ensam till Marseille! Precis som Thérèse gillar jag att åka ensam, också. Men det är klart det finns fördelar och nackdelar med allt. Du kan känna sig lite ensam men å andra sidan är det lättare att komma i kontakt med de lokala om du inte åker med någon annnan. Det tråkiga är att du inte har någon att dela det roliga med när du kommer hem... om du inte har lyckats lära känna folk som du har fortsatt kontakt med.

2007-06-17 @ 13:02:03
URL: http://pumansdotter.blogspot.com
Postat av: Cliff Hanger

Nej, det är klart, en vecka är ju inte så mycket ur det perspektivet.

2007-06-17 @ 16:55:46
URL: http://tankaromstortochsmatt.blogspot.com
Postat av: barajagjohanna

tinatoon: När då? Vi kanske skulle mötas upp i Nice då? ;)


Pumita: Allvarligt talat ska jag ta mig en seriös funderare på det där med att åka ensam... Jag är absolut inte helt emot det, det skulle vara roligt att testa på - det är väl bara lite praktiska grejer runt ryggen jag funderar på nu innan läkningsperioden är över... men jag bör väl klara. :)


Cliff Hanger: Nee, det känns inte så.

2007-06-17 @ 17:11:04
URL: http://barajagjohanna.blogg.se
Postat av: tinatoon

Förstod när jag lästa lite äldre inlägg att du tänkt åka i början på Augusti och det är tyvärr inte aktuellt för min del. :( Tidigast September kan jag åka tyvärr.

2007-06-18 @ 07:52:05
URL: http://tinatoon.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback