Inaktiv

Det är jag, det. Sorry! Ständig smärta dygnet runt gör att jag inte riktigt pallar sitta framför en dator. Precis när jag tänkte skriva ett inlägg om att jag är så förbannat trött på att ha ont och inte orka, kom mammas reikivän hit och sov över en natt. Detta medförde att jag fick väldigt mycket reiki och blev piggare än jag varit de senaste tre veckorna. Det var väldigt skönt att känna att jag kunde vara uppe en del. Nu har jag himla ont i ärret - förmodligen har reikin gjort att det läker extra bra och därmed har jag jag ont (om reikins effekter på mig ska jag skriva ett inlägg om senare när jag orkar - jag är numera, efter flera roliga saker, nämligen övertygad om att det har hjälpt mig). Trots ont är jag ändå något piggare...

...förutom att jag är svag i kroppen. Jag har rasat jag i vikt. Jag har nu vägt mig på två vågar för att tro siffrorna. Det handlar om två kilo vilket för de flesta inte är nånting, men för mig som knappt väger något i vanliga fall är det definitivt ett viktras (mina mjukisbrallor är inte lika tighta för tusan!). Men jag har kommit på att det kan nog vara resultatet av att jag är stilla och inte får träna och därmed har de få muskler jag hade förtvinat. Usch och fy.

Jag var förresten precis ute och gick en kilometer. En kilometer! Gör vågen, för jag har slagit rekord! Nu är jag dock trött och måste ta igen mig lite innan det är dags för nästa träningspass: duschen.

Kommentarer
Postat av: Linn

*gör STOOORA vågen* Seriöst, med tanke på ditt tillstånd låter det väldigt myckte! Jag är impad. Du är superduktig. Jag väntar med spänning på att få läsa om vad du nu anser om reikin efter de behandlingar du fått! Men, känn ingen press. Jag kan vänta länge. :)
Många kramar! & fortsätt krya på dig.
(Ps. Muskler förtvinar av inaktivitet snabbare än man tror. Det är nästan läskigt, så förmodligen har du alldeles rätt i din teori gällande viktraset. Ds.)

Postat av: Niklas (fd Hans Ångest)

Idén med reikin verkar vara bra!
Personligen tycker jag att du är relativt aktiv - din inaktivitet till trots (för du har väl börjat sticka - jag antar att tröjan snart är klar! ; ).
Det är väldigt starkt av dig att blogga i den utsträckning du gör!
Shit, en kilometer - inte dåligt!!!
Vad blev det för tid? ; )
Avslutningsvis - jag har fått ytterligare en idé om vad du kan syssla med. Du kan be dina föräldrar köpa hem mer exotisk mat som du kan sitta hemma och provsmaka! Idag köpte jag själv en relativt mörk nybakad brödbit som jag doppar i olivolja som jag strött flingsalt över (Maldon sea salt - ingen blek kopia). Till detta äter jag fetaost och grekisk getost och oliver i marinad - allt inköpt i lösvikt i en grekisk affär! Jättegott - och lite kul att inte bara käka "vanlig" middag.
Eller varför inte be dina föräldrar köpa hem handgjorda chokladpraliner som du kan sitta hemma och studera. Jag tror du har goda chanser att beveka dem!

2007-03-22 @ 19:15:34
Postat av: Anonym



krya på dig, tösen!

tänker på dig! KRAM

2007-03-22 @ 19:19:49
URL: http://punaniii.blogspot.com
Postat av: krokofanten

Oroa dig inte för vikten, du kommer snart att vara tillbaka och kunna träna riktigt. Jag tycker att det är helt fantastiskt att du är såpass aktiv som du är...
Aktar du dig inte kommer jag att skicka vegetarisk mat till dig... Jag testar det mesta inom japansk mat förnärvarande, fast den råa fisken får vara för tillfället för det är en såpass känslig ingrediens...
Katten börjar tröttna på ris och sambon vill ha lite annat... Ät tofu, den är ju full med proteiner, bra för musklerna...

2007-03-23 @ 08:44:48
URL: http://krokofantinfrance.blogspot.com/
Postat av: Niklas (fd Hans Ångest)

Krokofantens förslag är visserligen i all välmening - men vad du behöver mer av är lax, vilt och nöt!

Det vet du.

2007-03-23 @ 09:03:25
Postat av: barajagjohanna

Linn: Tack för vågen! Massa kramar till dig, vännen!

Niklas: Haha, du tycker att jag verkar aktiv? Det jag mestadels gjort är att sitta i fåtöljen och följa femmans alla program, sova i soffan/sängen, få mat serverat... och så kanske någon kort promenix. Men jag börjar känna mig nååågot piggare, så kanske jag orkar lite mer. Så jobbigt när benen värker bara! (En kilometer igår blev kanske lite mycket, haha. Tog inte tid, men det tog... ett tag. Jag går i snigelfart.) Sticka, nej, jag har inte kommit dit än! Haha, tack för alla störda tips, hehe. Lax har jag ju börjat äta lite, men något rött kött tror jag aldrig jag kommer börja äta igen.

punaniii: Taaack och kram!

Krokofanten: Om 6 månader får jag BÖRJA träna, fram till dess är promenera det enda jag får göra. Men jag kan inte ha så mycket fler muskler att tappa nu, och jag kommer ju börja gå mer och mer, så jag hoppas att jag inte tappar mer vikt, jag kommer försvinna. Testar japansk mat?! Vad spännande det låter! Ja, tofu borde jag göra något med, jag har faktiskt bara ätit det två gånger på de dryga sex åren jag varit vegetarian... båda gångerna var i Paris, för där fanns inte qourn. :] (eller jag har ju i efterhand hört att det existerar, men jag hittade aldrig något)

2007-03-23 @ 09:43:32
URL: http://barajagjohanna.blogg.se
Postat av: Niklas (fd Hans Ångest)

Varsågod! Jag bjuder på tipsen! Det kanske kommer flera!

2007-03-23 @ 09:48:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback