Onsdagar 21.00

Onsdagar 21.00-21.55. Det är min tid. Då är det bara jag. Bara jag och kanal 5: Grey's Anatomy. Jag tjatar väl ihjäl er med det här, men det är så sjukt hur man kan leva sig in i serie så. I princip varenda avsnitt både skrattar och gråter jag spontant. Samtidigt som det är sjukt att leva sig in så mycket, så är det väldigt befriande. Det är nästan så att det renar en att gå och snyta bort allt rinnande snor och torka tårarna när veckans avsnitt är slut.

Inte konstigt att förra veckans och den här veckans avsnitt berörde mig lite extra, då en ung tjej med extremt sned ryggrad kom in och skulle opereras. Operationen lyckades och när tjejen gick med hjälp sitt gåbord i sjukhuskorridoren, höjde blicken och log för första gången, så... jaa, jag grät redan innan, men att se leendet på tjejen som fått sin rygg upprätad... ojojoj.

En vecka minus en timme kvar till nästa avsnitt.

Kommentarer
Postat av: Veronika

Jag föredrar Project runway, jag. :)

Postat av: barajagjohanna

Veronika: Är det inte det där designerprogrammet? Det går säkert an, men att välja det framför Grey's!? My lord. ;)

2007-05-31 @ 00:07:59
URL: http://barajagjohanna.blogg.se
Postat av: lego

jag har lite svårt för sjukhus-serier, och grey's har jag inte alls fastnat för men däremot House som går på 4an är jävligt bra. nog första bra sjukhus-serien. :P

2007-05-31 @ 06:52:51
URL: http://blog.jorego.com
Postat av: moni

haha så där har jag fastnat i charmed, pinsamt nog, haha! men det gick ju varje dag på TV kl 16 när jag skrev uppsats och pluggade till tentan så det var ju ett ytterst bra tillfälle att ta en timmas paus på. och sen blev jag helt fast. nu har jag en box med alla säsonger (!!!) och pojkvännen har fastnat han med. HAHA!

2007-05-31 @ 09:34:55
URL: http://moni.blogg.se
Postat av: barajagjohanna

lego: Jag trodde inte heller jag skulle fastna för Greys, såg bara nåt enstaka avsnitt förr. Sen blev jag sjukskriven och började följa de gamla avsnitten och blev totalt fast. House har jag hört ska vara bra, men jag är övertygad om att det är långtifrån så bra som Grey's. :) Cityakuten är ju förresten en bra sjukhusserie också.
moni: Charmed har jag inte ens hört talas om, tror jag... men jag känner igen fenomenet... ;)

2007-05-31 @ 11:23:54
URL: http://barajagjohanna.blogg.se
Postat av: Veronika

Jag tror Moni menar Förhäxad, som väl serien heter på svenska? Eller, det är väl samma? Jag kan ju ha fel. Hon kan ju få svara för sig själv. *tystnar*

2007-05-31 @ 12:35:09
URL: http://sagoslott.wordpress.com
Postat av: moni

jag har ingen aning om vad det heter på svenska, men jag tror förhäxad? ;)

2007-06-02 @ 11:28:35
URL: http://moni.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback