På jakt efter klänning

Om bara drygt två veckor ska jag ner till Västergötland på bröllop och jag har ingen klänning. Panik! H&M har en jättefin klänning i en, för mig, perfekt 60-talsmodell, men i hela Falun/Borlänge, finns bara EN klänning kvar i den minsta storleken och den har ett trasigt blixtlås som gör att jag inte ens får klänningen över brösten...

Det dumma är att jag aldrig orkar gå in seriöst för att hitta en klänning, det är för jobbigt och omständigt och svårt och tråkigt. Efter två affärer tröttnar jag. Jag har gjort det idag igen och gick hellre och fulprovade solglasögon, strosade omkring och tittade på bäbiskläder och barnvagnar - såg en grymt snygg barnvagn med militärtyg som dessutom var både lätt och kul och snygg att köra (nej, jag är inte gravid - men jag ska ju bli moster och har äntligen en ursäkt för att gå och kika på sånt där sött).

Men det börjar som sagt bli panik. Det är alltså två veckor kvar till bröllop och jag har inget att ha på mig! Och inget passar. Antingen är det för vardagliga klänningar, för uppklädda för mig eller fel färg. Att beställa från nätet hade jag tänkt, men jag hittade absolut ingenting passande någonstans och nu är det ju lite försent. Eeeeh, tips?


Kommentarer
Postat av: Veronika

Du kan ju beställa från hm på nätet. De leverar på en vecka.

Postat av: barajagjohanna

Veronika: Tyvärr är just den här klänningen en av de plaggen som bara finns i butik...

2007-05-03 @ 16:43:30
URL: http://barajagjohanna.blogg.se
Postat av: Therese

Om du väldigt gärna vil ha den klänningen kan jag kolla om den finns här i stan och sen skicka den till dig. Det skulle inte vara något problem , hör av ig så fixar jag det

2007-05-03 @ 17:24:48
URL: http://iutlandet.blogspot.com
Postat av: barajagjohanna

Therese: Du är en klippa! Kolla mailen. ;)

2007-05-03 @ 17:58:45
URL: http://barajagjohanna.blogg.se
Postat av: Johanna

Gina tricot gör reklam just nu för nya klänningar, mq har många snygga (fast kostar lite mer) och topshop har klänningar som jag nästan skulle kunna dö för, checka in på topshop.com :)

2007-05-03 @ 19:38:22
URL: http://johannavarnamnet.blogg.se
Postat av: Anonym

jag säger som nån av damerna ovan -hör av dig om det inte går att hitta! stan är full av hm. finns den inte i stan finns det kanske mer troligt i nån av surburbias alla butiker!


kram!

2007-05-04 @ 12:49:49
URL: http://punaniii.blogspot.com
Postat av: barajagjohanna

Johanna: Har provat nån på MQ jag tyckte var snygg, men den var inte lika snygg på. Och på Gina Tricot hittade jag en som inte fanns i imn storlek. Topshop har vi inte här och det känns lite riskabelt att beställa såhär sent. Tack för tipsen. :)

punaniii: Du är en klippa, du med! Räkna med att jag hör av mig om Therese inte hittar den i Uppsala. ;) Kram

2007-05-04 @ 13:03:41
URL: http://barajagjohanna.blogg.se
Postat av: Fred

Vila har snygga och enkla klänningar. Jag köpte tre förra året. Passar till jobb och fest!! De har egna butiker men säljer även på andra ställen!

2007-05-05 @ 18:20:04
URL: http://lugnetochfred.blogspot.com
Postat av: barajagjohanna

Fred: Vilas egna butiker har vi inte här, vilka andra butiker kan tänkas ha det märket...?

2007-05-06 @ 14:42:21
URL: http://barajagjohanna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback