Har varit i Uppsala över dagen

Hockey i skitGränbyhallen. Vi vann, vilket tyvärr inte var särskilt självklart. Nu är jag frusen, har basröst, är glad över att ha stått och skrikit bredvid Uppsalakompis V under matchen men väldigt mindre glad över att inte fått träffa Uppsalakompis Ida efteråt.

Men framförallt är jag sjukt trött... sängen ser förbaskat inbjudande ut. Kanske bjuder jag på bilder från dagen/kvällen en annan dag, eller så är det de lyckliga som har lösenordet till bilddagboken som får se. Det visar sig. Jag måste sova, ska till Gävle imorgon. (Det är ett jäkla åkande nu...)


Kommentarer
Postat av: Veronika

Hihi. Ungefär där bor ju jag. Du kunde ju kommit och hälsat på. :)

Postat av: Ida

Verkligen, verkligen, verkligen mindre glad...! Dumma :/

2007-11-22 @ 11:44:03
URL: http://hallonglasvinge.blogg.se
Postat av: Therese

Trevligt att du har vägarna förbi byn. Åkte du bil borde du t.o.m ha kunnat se mitt hus. Min pappa var på matchen igår men han stod inte i Lesandsklacken som du säkert ska gissa. Antar att han är mindre nöjd idag.

2007-11-22 @ 16:05:55
URL: http://iutlandet.blogspot.com
Postat av: barajagjohanna

Veronika: Jag hade inte ens tid (enligt mitt resesällskap) att hälsa på min bästa kompis som också bor typ granne, men annars så... ;)

Ida: De ska stryk, hela högen.

Therese: Kom från Gävle, antar att det är fel håll från ditt hus? Varken din pappa eller jag är nöjd idag. Spelet var iiiinte bra... Fast din pappa är nog mindre nöjd än jag visserligen, haha.

2007-11-22 @ 20:33:06
URL: http://barajagjohanna.blogg.se
Postat av: Therese

Jäpp det är fel håll. Kommer man från Falun med bil passerar man. Så det är bara att titta in på en fika nästa gång;)

2007-11-22 @ 20:53:12
URL: http://iutlandet.blogspot.com
Postat av: barajagjohanna

Therese: Vi kom visserligen från Falun, men åkte via Gävle. :) Det går lite fortare nu med nya motorvägen. Jag lovar att jag ska titta in på en fika nästa gång jag är i Uppsala lite längre än en dag, ett dygn sådär!

2007-11-22 @ 22:27:04
URL: http://barajagjohanna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback