Jag huttrar bara av tanken på att jag ska cykla hem ikväll

Det drar kalluft mot min nacke och mina händer är iskalla. Jag fryser trots både linne, långärmad tröja och tjock munkjacka. Jag fryser till och med om benen. Men nu är det bara en timme kvar till jag slutar jobba... Min kropp börjar bli riktigt trött på att sitta stilla nu. Jag längtar inte bara hem till min soffa och min säng, utan till mitt kök, där jag ska laga dubbla portioner korvstroganoff när jag kommer hem... jag är hungrig! Och uttråkad.


Kommentarer
Postat av: Ida

Din stackare.. Jag funderar på att ringa dej. Syrran, min sambo och hennes polare ser skräck som jag nog blir störd av om jag ser :P Men du kanske cyklar nu? Kom jag på... Jaja, jag kanske ringes ändå :) Puss!

Postat av: Linn

Det var lite brr igårkväll hos oss också. Mysigt ibland, men jag var långt ifrån beredd på lite kyla. Kan det inte knäppa till ett par grader kallare så jag åtminstone kan få dra på mig någon av mina bylsiga mysiga mössor? Nej, man ska inte skynda.. Här nere hos oss har vi alltid mer höst än vinter, så den får gärna skynda lååångsamt. Brr, igen.

2007-09-06 @ 08:12:20
URL: http://linnnn.blogg.se
Postat av: barajagjohanna

Ida: Det är synd om mig! Eller var. Nu slutar jag ju faktiskt om fyra minuter. Fryser visserligen nu med, men det är varken särskilt kallt eller mörkt ute just nu.


Linn: Jag vill ha sommar.

2007-09-06 @ 17:56:35
URL: http://barajagjohanna.blogg.se
Postat av: citronmuffin

seriöst, det är redan vinter och det var aldrig sommar. vad är det för jävla land vi bor i?! jag lovar att det är moderathorornas fel.

2007-09-09 @ 00:49:19
URL: http://citronmuffin.blogspot.com
Postat av: barajagjohanna

citronmuffin: Förmodligen, du har nog rätt. ;)

2007-09-09 @ 13:27:30
URL: http://barajagjohanna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback