Det luktar pannkakor och jag mår illa

image1067Igår stekte jag pannkakor och åt med marabouchoklad som fick smälta mellan dem. Det var min middag. Inte så nyttigt och inget jag skulle äta som middag i vanliga fall. Men det var bara för att få i mig något. Och det var gott, men just nu känner jag pannkaksdoft överallt och jag mår illa. Jag mår illa bara av den första meningen jag skrev här... Igårkväll mådde jag så illa att jag inte kunde ligga på sidan när jag skulle sova. När jag imorse trodde allt var över fick jag ett klart och tydligt svar på att så inte var fallet. Om man säger så.

Det finns ju ingen rättvisa i det här! Jag har ju redan varit sjuk! Fram till för tre veckor sedan hade jag tränat regelbundet sedan annandag jul och jag var så stolt över mig själv som inte varit utan träning en enda vecka. Men nu har jag har inte tränat på tre veckor. Allt på grund av att jag bara är sjuk!

Folk tjatar om det fina vädret här utanför. Själv ligger jag bara inne, helst med persiennerna nere, och försöker tycka att det är roligt att alla är ute i solen och är nöjda och glada. Och så det som är absolut mest irriterande: jag är ju pigg! Jag är hur pigg som helst, skulle definitivt orka vara ute, orka åka till biblioteket och låna kurslitteratur (som det börjar bli lite panik med), orka åka till Linköping imorgon och Stockholm på söndag enligt planen, orka vad som helst. Men med det illamående jag känner vågar jag mig inte utanför dörren. Det är extremt tröttsamt.

Nu ska jag hoppa in i duschen för att känna mig lite fräschare och därefter inta frukost i form av vitpepparkorn...

Kommentarer
Postat av: Niklas (fd Hans Ångest)

Leksand, denna smitthärd...

2008-04-24 @ 10:43:31
Postat av: Ida

Men huva, din stackare.. Att det aldrig ger sej? Det är faktiskt märkligt. Krya på dej så gott du kan darling :) Puss

Postat av: lisa

lilla gumman, här skickas krya på dej-kram!!!

2008-04-24 @ 10:53:51
URL: http://jagarenstjarna.blogg.se
Postat av: Therese

Hjälper vitpepparkorn mot illamående? Jag vaknade fem i morse och mådde illa och det har inte gått över än. Vill inte bli sjuk

2008-04-24 @ 11:27:54
URL: http://iutlandet.blogspot.com
Postat av: barajagjohanna

Niklas: Vänta, jag hörde inte, var det nån som sa nåt?

Ida: Ja, jag tycker fan synd om mig själv nu! Det är jätteirriterande det här, men framförallt sjukt tröttsamt.

lisa: Sänk jo, sänk jo!

Therese: Ja, svälj hela vitpepparkorn, det hjälper! Jag brukar svälja sissådär fem-sju stycken några gånger om dagen när jag mår illa. Hoppas du inte blir sjuk!

2008-04-24 @ 11:50:55
URL: http://barajagjohanna.blogg.se
Postat av: krokofanten

Vilken bra huskur... Det visste jag inte om... Hoppas att du känner dig bättre snart!! Det skall väl vara 17 att gå och vara sjuk hela tiden... :o(

2008-04-24 @ 13:55:00
URL: http://krokofantinfrance.blogspot.com/
Postat av: Minna

Jag mår jättedåligt bara av att tänka på vitpeppar, och jag är inte ens sjuk... Att du ens fick i dig pannkakor! Bra, antar jag. Man får äta vad som när man är sjuk. Krya på dig!

2008-04-24 @ 16:44:41
URL: http://www.minbinwinkin.com
Postat av: Fred

Stackars dig! Hoppas att det snart blir bättre! Har hört att dropparna man ger bebisar (sk. magdroppar säljs på apoteket) hjälper mot magsjuka. Kanske värt att testa? Krya på dig Johanna!

2008-04-24 @ 18:11:34
URL: http://lugnetochfred.blogspot.com
Postat av: barajagjohanna

krokofanten: Vad bra att du har lärt dig något nytt nu då! :)

Minna: Jag ångrar pannkakorna. Tänker bara pannkakor nu och mår illa av tanken!

Fred: Ja, stackars mig. Och tack för tipset!

2008-04-24 @ 21:57:27
URL: http://barajagjohanna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback