Vad är det som händer?

Imorse drömde jag massor och mådde illa i drömmen. Började vakna till lite, mådde illa, somnade. Sedan kvicknade jag till lite mer. Mådde fruktansvärt illa, det var som om magen skulle vända sig ut och in. Yrvaken, vimmelkantig och illamående sprang jag till toaletten.

Och, ja. Maginfluensa. IGEN!

Jag hade maginfluensa för två veckor sedan. Hur är det rimligt att jag får tillbaka det nu, igen?! Det kanske går över, tänkte jag, jag har ju lektion idag och vill absolut inte missa den, jag kan ju somna om och så mår jag säkert bra så att jag kan åka till Gävle. Och eftersom jag igår kände mig helt frisk från precis allt (maginfluensa, feber, förkylning, halsont, snorigheter), så hade jag planerat att komma igång med träningen igen den här veckan. Yoga ikväll. Aerobics på torsdag. Puls på fredag.

Yeah right. Jag mår skitilla. Här blir det inget Gävle. Eller yoga. Faan!

Kommentarer
Postat av: Niklas (fd Hans Ångest)

Tråkigt att höra - men du vet nog att det är Leksands dåliga prestanda som smittat av sig, så att säga...

2008-04-22 @ 12:39:27
Postat av: Veronika

Jag har hört flera säga samma sak, att va fan jag hade ju för bara en stund sen. Jag sa samma sak. Hade två omgångar i januari (fast den första var SÅ värst). Tror att det kanske är så det är, helt enkelt. Det är en dubbelmaginfluensa som går. Eller hur man ska säga.

Postat av: barajagjohanna

Niklas: Du tar alla chanser du får du.

Veronika: Usch då. Fast skönt att höra att jag inte är ensam. Att det skulle vara jag som är konstig, liksom.

2008-04-22 @ 18:43:59
URL: http://barajagjohanna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback