Funkar det att låtsas att man är i värmen?

Jag vaknade. Regnet hängde i luften. Jag åt frukost. Det duggade. Jag städade. Det spöregnade. Jag visade lägenheten. Det spöregnade. Jag åt lunch. Det spöregnade. Jag fikade på stan. Det regnade. Jag tränade. Det regnade. Jag ska snart äta middag. Det duggar.

Nu är jag jättetrött på det extremt ostadiga vädret. Hade jag inte haft flytten framför mig hade jag åkt iväg till varmare breddgrader NU! Jag vill ha sol! Dagen efter min ledighet började kom det ruggiga vädret. Kul.

Snart lägger jag mig i ett solarium. Inte för att jag vill ha färg (även om jag vill det) och inte för att jag är någon solariedyrkare. Tvärtom undviker jag det dels på grund av att jag ogillar fuskbränna och dels för att solariestrålarna ju inte är jättebra för min stackars hud. Men nu lägger jag mig snart där ändå, allt för att i tjugo minuter kunna drömma mig bort till en sandstrand, låtsas att det är de små vågorna som kommer in mot stranden som låter och att det är den starka solen i Grekland som värmer hela min kropp..... åh...

Kommentarer
Postat av: Ida

Är det inte ett underbaaart väder? Fuck till det med. Fuck, fuck, fuck. Men att ligga i ett solarium och få värmen och drömma att man är i grekland funkar faktiskt ganska bra.. :) Men sola försiktigt vännen.

Postat av: barajagjohanna

Ida: Jag lovar, jag ska sola jätteförsiktigt, om jag överhuvudtaget tar mig iväg till solariet. Det är verkligen, helt ärligt, för att bara få ligga där i värmen.

2008-08-14 @ 22:37:44
URL: http://barajagjohanna.blogg.se/
Postat av: Sara

Jag förstår hur du känner... Men det kan var amysigt att krypa ihop under en filt också!

2008-08-15 @ 10:33:15
URL: http://frenchcreme.blogspot.com/
Postat av: barajagjohanna

Sara: Absolut. Man blir lite trött på det bara. :)

2008-08-15 @ 12:18:11
URL: http://barajagjohanna.blogg.se/
Postat av: Anna

Ha ha ha, igår lekte jag med fritidsbarnen att det var sommarens varmaste dag (det ösregnade och var 10 grader varmt) när vi tog en promenad till stadsparken och åt glass. De var riktiga hejare på att leka den leken! En tjej, 7 år frågade om hon fick slänga sig i dammen och en kille, 7 år torkade "svetten" ur pannan (dock var det bara regndroppar...:) De riktigt gick in för att låtsas att det faktiskt var jättevarmt! Jag tror att det funkade för alla åt upp sin glass utan att klaga på kylan!



kram anna

2008-08-15 @ 15:38:00
Postat av: barajagjohanna

Anna: Haha, jag kanske skulle varit med er! :)

2008-08-15 @ 21:55:50
URL: http://barajagjohanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback