Sista kvällen med gänget

Var tog terminen vägen? Det kändes konstigt att gå från skolan och säga »god jul». Hur, hur, hur - och ursäkta om jag tjatar - men hur i hela fridens namn  är det möjligt att tiden kan gå så oerhört fort?

Många åkte hemhem i dag. Vi som valde att stanna lite längre, passade på att ha myskväll. Vi träffades på pizzerian och bar hem pizzorna till fröken Stockholm. Där satt vi, sju journalister, en journalistpojkvän och en journalistlillebror och trängdes bland pizzakartonger, läskburkar och chokladkartong. Och det gjorde lite ont i mitt hjärta att kramas hejdå.

Nu lämnar jag Sundsvall. I tre jäkla veckor ska jag vara härifrån. Vissa kallar det jullov, men något jullov är det ju inte tal om när man har några kilo böcker att läsa, en inlämningsuppgift att lösa och en tenta att plugga till. Föreläsningsfria veckor heter det.

Nog för att det ska bli skönt att komma hem till föräldrar, syskon, min saknade systersonlilleplutt samt hockey och lagad mat. Men jag kommer att sakna mina söta tjejer och killar i norr.


Kommentarer
Postat av: Camilla

Åh, ser ju jättemysigt ut.

Postat av: Annika

Och vi kommer att sakna dig!

2008-12-20 @ 12:42:44
URL: http://ankaplanka.blogspot.com
Postat av: barajagjohanna

Camilla: Det var tokmysigt. :)



Annika: Tre veckor går fort!

2008-12-20 @ 16:37:56
URL: http://barajagjohanna.blogg.se/
Postat av: Camilla

& så va det väl gott? Försökte övertala darling om pizza i kväll efter att jag såg din bild i eftermiddags. Men det går inte så bra, han är inte sugen. Gör ett nytt försök i morgon :)

2008-12-20 @ 17:35:36
URL: http://xccc.blogg.se/
Postat av: Johanna

Kommer sakna dig och alla andra med! Blev himlans tomt på tåget när ni gått av :/

2008-12-21 @ 00:35:21
URL: http://johannavillskriva.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback