Jag kastade slängpussar till stans finaste pojke.

Min blick mötte hans stora, tindrande, blå ögon inne på affären i dag, och vi log. Vi sågs litegrann för tre veckor sedan. Annars var det två månader sedan sist. Jag kastade slängpussar till honom och han skrattade. Jag gjorde ljudliga luftpussar och han skrattade ännu mer. Jag blir alldeles varm i hjärtat när jag märker att han känner igen mig.

Kanske beror det på att jag träffade honom flera gånger i veckan de första elva månaderna. Han hann kanske vänja sig vid moster som kom och sjöng Leksandssånger och om bäbis haj, lekte tittut, drack te med mamma, busade, gjorde konstiga grimaser och matade honom med quornfärssås. Jag är ändå fascinerad över att han inte är reserverad när han träffar mig, med tanke på att han bara varit i Sundsvall en gång och jag bara varit hemma två gånger den här terminen. Hur kan en sådan liten varelse känna igen någon som hälsar på så sällan?

Eller så kanske han inte alls känner igen mig. Han skrattar ofta när han ser mig, så det kanske helt enkelt är så att jag ser lite lustig ut. Det spelar ingen roll. Hans skratt ger mig energi.


Kommentarer
Postat av: Ida

Plutten då! :) Jag förstår att han ger dej energi, han var ju heeelt underbar :) ps. det blir ingen adpotion för mej (syster) ds.

Postat av: barajagjohanna

Ida: Han är ju det - och då var det ändå vääääääldigt längesedan du träffade honom! Han är lite mer underbar nu! Vad skönt att det inte blir någon adoption. :P

2008-12-21 @ 23:37:06
URL: http://barajagjohanna.blogg.se/
Postat av: Ida

Hihi, men säg inte så! Jag har fått lite bebisnoja. Måste ju få en egen snart om ingen i min närhet sätter fart och parar sej, haha! Och ja, det var nog tur det. Hon vill ju verkligen inte ha flera barn.. Puss och godnatt!

2008-12-22 @ 00:38:48
URL: http://hallonglasvinge.blogg.se/
Postat av: kajsa

Tycker det är jätte intressant att läsa din andra blogg om skolios. Har själv gjort operationen för ca 2 månader sedan.

2008-12-22 @ 12:11:28
URL: http://kmfuren.blogg.se/
Postat av: Sara

Min systerson är nog i samma ålder... och jag har bara träffat honom 2 gånger, så himla trist med avstånd!

2008-12-22 @ 19:02:18
URL: http://frenchcreme.blogspot.com
Postat av: barajagjohanna

Ida: Haha. Ja, nä, i Sundsvall får jag ju aldrig heller träffa bäbisar. Det är lite tråkigt. Men det känns inte riktigt läge för att tillverka en själv...



kajsa: Vad kul att du gillar skoliosbloggen. Hoppas du mår bra efter din operation.



Sara: Ja, jag tror bestämt våra systersöner är ganska jämngamla. Att bara ha träffat honom två gånger på drygt ett år suger, förstår jag...

2008-12-22 @ 20:28:15
URL: http://barajagjohanna.blogg.se/
Postat av: Lisa

Åh, vad gulligt! Han känner säkert igen dig :)

2008-12-23 @ 09:35:53
URL: http://lisasbetraktelser.blogspot.com
Postat av: barajagjohanna

Lisa: Ja, jag tror faktiskt det... :)

2008-12-23 @ 14:21:16
URL: http://barajagjohanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback