Är imorgon en annan dag?

Jag längtar till helgen. Eller nä, vänta, jag jobbar ju då. Jag längtar till helgen därefter. Eller nä, vänta, då har jag förmodligen massa plugg. Är det påsklovet jag längtar till då? Nä, just ja, man ju inga lov när man pluggar på högskolan. Då längtar jag längtar till i sommar istället! Fast nej, då måste jag ju jobba. Jaja, jag längtar till den dagen jag blir helt ledig ett litet (fast helst ett långt) tag...

Kommentarer
Postat av: Cliff Hanger / Dr Phul

Jag förstår hur du känner. Kan själv känna liknande tankar ibland. Men om man ska tänka positivt kan man rikta in sig på andra små positiva grejer att längta till. Som ett biobesök, en hockeymatch eller en systerson till exempel.

Postat av: Pumita

Precis samma tanke som Dr Phul! Man får vara glad åt det lilla... om det nu går. Ibland vill man inte nöja sig med det. Jag vill ha ledigt NU! ;)

2008-02-26 @ 23:04:55
URL: http://pumansdotter.blogspot.com
Postat av: barajagjohanna

Dr Phul och hans anhängare: Absolut, just nu är min första längtan till morgondagens aerobics. Hehe. Sedan är det att bli av med ett reportage som jag längtar till, och så börja med nästa kurs och sånt. Så, jag gör mitt bästa. :)

2008-02-27 @ 10:36:07
URL: http://barajagjohanna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback