Trodde vi, ja...

Jag har haft nedräkning till den 13 februari. Då är det den sista lektionen med seminarium om alla jobbiga böcker. Sedan ska jag slippa böckerna. Sedan ska jag få sova ut lite. Sedan ska jag få andas lite.

Men icke. Idag fick vi schemat för journalistiken som är nästa kurs och he-rre-gud. Här trodde man att det skulle bli lite lugnare. B1 och jag fick nästintill fick magsår när vi studerade schemat med dess böcker och kompendium att läsa, artiklar att skriva och rättegångar att besöka. Huh?! Jag har ett starkt ogillande till nyhetsjournalistik och för tillfället förstår jag inte riktigt varför jag efter skrivarkurserna vill gå en journalistutbildning där jag kommer att få pina mig igenom nyhetsjournalistiken...

Jag har inte öppnat käften på lektionerna idag. Istället har jag koncentrerat mig på att inte somna, ungefär. Så det är vad jag ska göra nu innan jag orkar något annat. Sova.

Kommentarer
Postat av: Ida

Inte få magsår innan. Jag vet hur det är, jag stressar alltid upp mej inför saker.. Men det kommer gå bra :) Du kommer fixa det. Ta en sak i taget och planera. Puss på dej min vän!

Postat av: barajagjohanna

Ida: Jag brukar klara det, så jag klarar det säkert den här gången med. Men det är mycket högre tempo. Inte tänka, inte tänka... Puss!

2008-02-08 @ 11:31:57
URL: http://barajagjohanna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback