19 mil i onödan

Verkligen värt att köra drygt nio mil till Gävle, för att möta klasskompisarna S och S utanför klassrummet med meddelandet att lektionen är inställd. Inställd!? Det gååår ju inte! Här har jag kämpat som en galning för att hinna läsa ut tråkboken, och jag har åkt hela långa vägen till Gävle, d.v.s. bidragit ytterligare till växthuseffekten, betalat för bensin samt gjort av med dyrbar tid av mitt liv. Allt för... ingenting! Kul, verkligen. Värt det, verkligen.

Nåja. Vi övar positivt tänkande: tur att jag hade bil - för hade jag åkt tåg som vanligt hade det blivit bra mycket jobbigare. Det blev dessutom lite socialt att sitta i caféterian och dricka te med klasskompisarna. Jag fick mig en utflykt (öööh). Fyra klasskompisar blev glada av att få skjuts av mig till stan. Jag fick en vända på Nian-gallerian och fyndade en superfin, turkos kofta på 70-procentig rea (det blev bara 74 kr). Det var väl allt. Let's börja läsa nästa tråkbok.

Kommentarer
Postat av: Tilda

Ååh, fan vad surt. I hate it when that happens!

Postat av: sanna

Jobbigt

2008-01-23 @ 12:42:16
URL: http://wiiiberg.tjejsajten.se
Postat av: Sandra

Sluuuuuuta läs! Det är en befallning, bara sluta! Haha. Och förresten så lös/lyste det upp min dag att det i alla fall blev bananklubbsmöte :D! Egentligen bra mycket trevligare än ett seminarie på Den taffliga tärande tilltufsade kroppen. Just ja, jag minns inte var jag skrev ner din hotmail (så ovanligt, oorning, jag?) så jag skriver min så kan du ju lägga till mig. [email protected]

2008-01-23 @ 13:06:09
URL: http://yourghost.blogg.se
Postat av: barajagjohanna

Tilda och sanna: Jotack... Normalt får vi ett mail om lektionen är inställd, men inte idag inte.

Sandra: Alltså, jag säger bara att jag ska läsa - tror du jag har gjort något hittills eller? Nä, hittills har jag bara pussat på min systerson, ätit med min mamma och nu ska jag färga hår och titta på Nina Frisk. Jag är inte hemma och har inte boken tillhands, så... jag utger mig bara för att vara duktigare än jag är. ;)

2008-01-23 @ 13:44:55
URL: http://barajagjohanna.blogg.se
Postat av: Sandra

Hahaha. Jag misstänkte nästan det ;). Hoppas Nina Frisk är bra! Du får recensera den sen :).

2008-01-23 @ 14:08:56
URL: http://yourghost.blogg.se
Postat av: Minna

Uh, det där är min mardröm.. (har också nio mil enkel resa med bil till skolan) och don't you worr either - vi har tråkböcker vi med! (jag har bara 400 sidor kvar i den första...de bara måste va?)

2008-01-23 @ 15:11:27
URL: http://www.minbinwinkin.com
Postat av: barajagjohanna

Sandra: Det blir nog en privat recension för dig sedan. :)

Minna: Ja, kul är det inte. Skönt att andra också har tråkböcker. Tack och lov är våra böcker överlag intressanta i alla fall.

2008-01-23 @ 17:46:04
URL: http://barajagjohanna.blogg.se
Postat av: Therese

Jobbigt jag råkade ut för samma sak när jag började plugga i Uppsala och bodde på Ekerö utanför Stockholm. Inte kul.

2008-01-23 @ 23:42:20
URL: http://iutlandet.blogspot.com
Postat av: Therese

Jobbigt jag råkade ut för samma sak när jag började plugga i Uppsala och bodde på Ekerö utanför Stockholm. Inte kul.

2008-01-23 @ 23:43:07
URL: http://iutlandet.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback