Det är inte riktigt jag...

Jag grinar till filmer och töntiga TV-serier och till och med när någon idrottsprofil får ta emot pris på en töntig gala. Jag kan till och med grina till en barnfilm. Men det är inte riktigt jag att sitta och fälla tårar när någon kändis har dött. Men det är annorlunda med Heath Ledger.

Han var min och smålandskompisens egen riddare. Det är några år sedan nu, men dreglande såg vi En riddares historia gång på gång. Ingen av oss gillade high school-filmer, men 10 orsaker att hata dig såg vi gång på gång även den - av en anledning. Anledningen heter Heath Ledger.

Han är definitivt dagens samtalsämne och en enorm förlust.


Kommentarer
Postat av: lisa

mm, jag har nog haft gråtattacker tre fyra ggr idag... pinsamt men jag kan inte rå för det. vi älskade honom allesammans.

Postat av: Camilla

:/ Hemskt. En stor skådespelare för mig, har alltid haft en gott öga till honom. Han va speciell på sitt egna lilla vis. En tyst minut för honom, ja det har jag haft idag.

2008-01-23 @ 19:58:54
URL: http://metrobloggen.se/ccc
Postat av: Veronika

Skrev just om det i min bokblogg. En liten hyllning till 10 orsaker att hata dig, som jag anser har väldigt många fler förtjänster än bara Heath Ledger. Mycket sorgligt.

2008-01-23 @ 21:50:37
URL: http://bokladan.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback