Kan det ramla ner lite snö nu?

När jag var liten byggde vi stora snötunnlar som vi kröp igenom, snöborgarna blev jättestora och gjorde man stora snögubbar syntes det knappt att man tagit snö från backen. På skidsemestern i Grövelsjön var det VÄGGAR av snö längs vägen in till stugan där vi skulle bo. Man pratade inte hur många centimeter snö det var, ofta inte ens decimeter. Det var liksom inte ovanligt med en meter snö.

Idag är det januari - mitt i vintern. Det ska inte vara grått ute. Det ska definitivt inte se ut som en vårdag när man tittar ut genom fönstret. Det ska inte vara plusgrader så länge att den lilla snön som finns, smälter bort.

Jag skulle köpa en ny snowboard och nya snowboardkläder. Får man någon lust eller? Nä. Innan inköp av ny bräda skulle jag testa vad min rygg tycker om att åka bräda, genom att ta några åk i backen vid föräldrarna. Där finns ju fortfarande konstsnö, så jag kan ju åka. Men jag har ingen lust att åka bräda i plusgrader på lite konstsnö.

DET SKA VARA SNÖ, MASSOR AV SNÖ! RIKTIG SNÖ!

Kommentarer
Postat av: MallenJ

Håller med dig! Det skall vara riktig snö, precis som det var när man var liten!

Postat av: Sandra

Absolut noll snö här med. Fast jag gillar det :P... Skönt att slippa dem. Bara det inte är slask så är jag rätt nöjd :)

2008-01-17 @ 16:47:11
URL: http://yourghost.blogg.se
Postat av: barajagjohanna

MallenJ: Preciiis.

Sandra: Jo, visst, bara det inte är slask för det är hopplöst men det är januari - DET SKA VARA SNÖ. Och jag var ute och gick idag, det var rätt slaskigt i skog och på gräs...

2008-01-17 @ 18:14:12
URL: http://barajagjohanna.blogg.se
Postat av: Therese

Protest! Snö är jobbigt och kallt. Visst det här vädret är inte så kul heller men hellre en januari som ser ut som vår och man slipper bli helt förfrusen när man går ut än en massa snö.

2008-01-17 @ 18:43:46
URL: http://iutlandet.blogspot.com
Postat av: Sandra

Haha "Skönt att slippa dem"... Vadå "dem". Suck, är så trött att jag inte vet vad jag skriver (tydligen). Vet du, jag avstår Gävles eventuellt resterande snö den här vintern till dig och Falun :)! Skickar den med rek. brev om det kommer någon. Hehe...

2008-01-17 @ 18:46:05
URL: http://yourghost.blogg.se
Postat av: barajagjohanna

Therese: Men neeeej, det ska vara snö. Vi bor i Sverige. Det är onaturligt att inte ha en gnutta snö i januari. Det är fel fel fel och det är tråkigt.

Sandra: Vi är två som är trötta. :( Att skicka all Gävles eventuellt resterande snö för säsongen i rekommenderat brev låter som en bra idé. Jag kan kanske ta med mig lite på tåget varje vecka också. Hehe.

2008-01-17 @ 19:04:07
URL: http://barajagjohanna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback