Lite... överkörd

image961Nyårsafton var lugn. Det var coca cola som gällde kvällen igenom. I alla fall för mig och svåger som skulle upp tidigt och jobba idag, och för syster som ammar. Lillebror med flickvän som kom och käkade, de fick minsann dricka lite annat. De drog vidare på fest sedan. Vi andra åt min mintkladdkaka och tittade på tv. Och jag pratade en hel del med en glad Oliver. Manikyr (läs: klippte naglarna) gjorde jag på honom också. När klockan slog tolv hade svåger och Oliver sovit i drygt en timme. Syster och jag sa »gott nytt år» och drack coca cola ur champagneglas. Sedan körde jag hem för att sova. Onyktra pojkar ringde dock och ville ha mig som fyllechaffis och bara för att jag är för snäll, ställde jag upp på det. I säng kom jag strax innan två, och jag gick upp halv sju imorse och jobbade.

Jag känner mig lite överkörd, om man säger så. Bokstavligt talat.

Nu: fransk film och choklad.
Sen: jobbledig i sjutton dagar. Desto mindre pluggledig visserligen (alltså: jag är inte direkt ledig), men det känns så förbaskat skönt ändå...


Kommentarer
Postat av: Anna Malaga

Gott Nytt Âr och hoppas du fâr en mysig ledighet. Söt bebis!!

Postat av: Emil

Själv kom man i säng 06:20 - heeeelt slut. Har sovit hela dan.

Blått vitt år på dig ;)

2008-01-02 @ 00:56:47
Postat av: Regina

Du var ju iaf ledig o hemma vid 12 slaget, en annan satt ju här på jobbet o skålade i pomac.. :( Och vilka var pojkarna du var så snäll mot inatt tro? ;)

2008-01-02 @ 04:58:55
Postat av: barajagjohanna

Anna Malaga: Gott nytt år! Visst är han söt. ;)

Emil: Du fick åtminstone sova dan efter... ;) Blått vitt år på dig med!

Regina: Hihi, här tävlar vi vem som har det värst. Jag är i alla fall inte ledsen över att det var coca cola jag skålade i - det är ändå godare än typ champagne... :) Pojkarna jag var snäll mot var givetvis min lillebror med vänner.

2008-01-02 @ 11:02:54
URL: http://barajagjohanna.blogg.se
Postat av: Camilla

mysig bild :)

2008-01-02 @ 18:48:12
URL: http://metrobloggen.se/ccc
Postat av: Kluster

Hoppas ledigheten blir välbehövlig även fast det blir studier.

2008-01-03 @ 23:14:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback