Slut på jobbledighet, men början på mer ledighet

När jag gick hem från jobbet den första januari med vetskapen om att jag inte skulle jobba igen förrän den artonde, så hade jag en stark känsla av att jag skulle bli rastlös efter ett par dagar - som vanligt när jag inte jobbar.

Men jag har inte känt mig rastlös en sekund! Det har väl sina orsaker - jag har inte direkt varit utan måsten, utan tvärtom haft en del plugg. Men det har varit heeelt fantastiskt att inte behöva jobba de dagar jag inte varit ledig från skolan. Istället har jag lagt upp mina dagar som jag själv önskar. Jag har kunnat sova lite längre och jag har haft tid att träna. Och jo, jag tror att jag mår ganska bra av det. Under vårterminen ska jag försöka att jobba bara ett par helger i månaden. Detta innebär mer tid till att träna och mer tid till att träffa folk och mer ledig tid. Men framförallt innebär det mer tid till det som är tanken att vara min huvudsyssla: plugget.

Än så länge känns det inte riktigt lika jobbigt längre att jag ska ta studielån. Nu har jag ju fått känna på hur bra man kan ha det genom att inte jobba jämt. Det är tillräckligt att göra ändå, liksom.

Kommentarer
Postat av: Sandra

Hehe, ja, vi är hårdingar :)!

Postat av: David

Vad var det jag sa :)

2008-01-19 @ 00:45:28
Postat av: barajagjohanna

Sandra: Absolut. :)

David: Jajaja... :)

2008-01-19 @ 07:40:47
URL: http://barajagjohanna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback