Alldeles innan läggdags

image1082Klockan har passerat midnatt för ett tag sedan och här sitter vi och äter varma mackor och dricker te och cola, granne med min gamla lägenhet i Salabacke, Uppsala.

Jag trivs rätt bra här och ja, jag känner att Uppsala inte är en helt omöjlig stad för mig att bo i igen. Det känns ganska hemma, det är lagom stort, jag har vänner här och det är bra avstånd till familjen i Falun. Två timmar med tåg är ingenting.

Den här resan blev billig. Bara drygt en hundring kostade tåget hit. Jag försökte buda tågbiljett hem på Tradera ikväll, men gav upp då jag fick sms från pappa som skrev att han åker bil från Uppsala imorgon, exakt den tid jag vill åka hem. Så, gratis hemresa. Och mellan hit- och hemresan har det inte gått många kronor. En barnpizza närmare bestämt. Perfekt.

Nu ska jag bara försöka plugga på hemresan, för väl hemma ska jag vara barnvakt åt min favoritkille. Sedan är det ju sova innan Gävle som gäller. Där är det lektion. Textrespons med självaste författaren Aase Berg. Lite läskigt, men spännande och kul.

Kommentarer
Postat av: Ida

Åh, så mysigt vi hade det.. :) Bilden blev ju toppen! Och ja, jag tycker verkligen att du ska flytta hit igen ;) Puss på nosen!

Postat av: Therese

Jag instämmer med Ida , jag tycker också du ska bli uppsala-bo igen

2008-05-15 @ 12:22:19
URL: http://iutlandet.blogspot.com
Postat av: barajagjohanna

Ida: Jääääättemys. :) Puss tebaks

Therese: Vi får se vad som händer. :)

2008-05-15 @ 15:46:00
URL: http://barajagjohanna.blogg.se
Postat av: Marit

Vad mysigt det såg ut....

2008-05-15 @ 20:56:05
URL: http://theMarit.blogg.se
Postat av: barajagjohanna

Marit: Det var det!

2008-05-16 @ 18:40:29
URL: http://barajagjohanna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback