Snart jul?!

Det är tre veckor och fyra dagar till jag får åka hem på jullov föreläsningssfria veckor. Det känns jättesnart, men jäklar vad mycket det är som ska vara gjort till dess! Det här med att handla julklappar tror jag att jag kommer att få skjuta upp till den 23:e.

Om två veckor har vi redaktionsövning. Under två dagar ska vi producera en lokaltidning, som ska kunna konkurrera med Sundsvalls andra två stora tidningar. Jag hade inte tänkt att ta på mig något ansvarsområde, men under redaktionsmötet idag råkade jag ändå bli redaktör för familjesidan. Nyhetschefen tyckte tydligen att det skulle passa mig, och det värsta (?) är att jag tror att det gör det. Allmänreporter och redaktör för familjesidan, det känns som en lagom start. Det kommer att bli två tuffa dygn med arbete från morgon till kväll, men äntligen ser jag verkligen fram emot något, istället för att tycka att det är läskigt. Det här ska bli skitkul.

Kommentarer
Postat av: C.72

Jag trodde nog att sportsidorna skulle kunna passa fröken annars..?



Helt rätt inställning har du iaf. "Det här ska bli skitkul" =)

Det finns inga problem, bara utmaningar. ;)



Lycka till.

Kram.

Postat av: Ida

Det låter faktiskt kalasroligt! ;) Familjesidan kan nog passa dej precis nu faktiskt. Sen när du blir en fullfjädrar reporter kommer du klara allt. Och jag kan bara hålla med C.72, du har verkligen rätt inställning darling ;) Puss!

2008-11-26 @ 11:50:10
URL: http://hallonglasvinge.blogg.se/
Postat av: Cliff Hanger

Precis samma inställning som jag har till mitt arbete med lokaltidningen här hemma. Gå ut lugnt och sedan öka. Inga jämförelser i övrigt.

2008-11-26 @ 20:38:00
URL: http://tankaromstortochsmatt.blogspot.com
Postat av: barajagjohanna

C.72: Jag skulle väl kanske kunna skriva sport också, men det känns faktiskt svårt...!



Ida: Absolut, jag kommer klara allt. Just nu vill jag mest känna av allt. :)



Cliff Hanger: Jag är jättenyfiken på ditt arbete med lokaltidningen!

2008-11-26 @ 22:18:41
URL: http://barajagjohanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback