Äntligen måndag?!

Det är verkligen vinter. Luften är frisk. Eller kall, om man vill se det så. Själv har jag kommit på att om man bara har tillräckligt mycket kläder, så är luften härligt frisk. Inte kall. Efter att snön har legat stilla länge, utan nysnö, virvlar nu den nu omkring i ivriga flingor i luften. Ändå är det inte lika jobbigt att ta sig ut med cykeln nu som det var för en vecka sedan - det går utmärkt att cykla nu när det är packad snö istället för is.

Jag tänker inte träna idag. Hör och häpna. Anledningen? Min kropp gör ont! Jag har fått en ny idé - jag värmer upp med roddmaskin minst fem minuter innan jag kör t.ex. spinning eller aerobics. Jag läste nämligen i en tidning att man skulle bli snygg av tjugo minuters rodd i veckan, så varför inte försöka? Skämt åsido, det handlar främst om att jag har lite svårare att träna mage och rygg efter min operation, men detta fixar roddmaskinen ganska bra. Och det känns, kan jag tala om. Jag har gjort det tre dagar i slutet av veckan och jag känner mig helt mörbultad.

Så, dagens träning är inställd och utbytt mot soffhäng med försök till plugg. Dagens grupparbete är också inställt, eftersom en av våra gruppmedlemmar har fastnat i Stockholm på grund av snöovädret (vad är det med södra Sverige och snöhantering?!). Kvar på schemat står bara redaktionsmöte. Det är drygt tre timmar till jag måste ut i snön med cykeln. Drygt tre timmars lästid? Det skulle ju vara smart av mig. Men sminka sig, äta mat och diska kan ta väldigt lång tid ibland... (Jag känner mig inte så smart på läsfronten.)

Kommentarer
Postat av: Jeanette

Oj vad jag uppskattar din blogg! Fantastiskt!

Postat av: Hanna

fullkomligt älskar rodden, körde 5 km idag! :)

bra för skolisryggar vill jag lova!

2008-11-24 @ 15:43:23
URL: http://hannamartola.blogg.se/
Postat av: barajagjohanna

Jeanette: Nämen oj, vadan detta?! Men tack, vad roligt att höra! :)



Hanna: Jaså, det är bra för skoliosryggar alltså? Det låter bra. Fast jag älskar inte rodden, tvärtom. Det känns som att tiden kryper fram när man sitter där. Men det känns ju vilken bra träning det är, så det är bara att bita ihop. Snart kanske jag också älskar den.

2008-11-24 @ 18:22:29
URL: http://barajagjohanna.blogg.se/
Postat av: Camilla

Hoppas allting går bra för dig Johanna. mysig bild :) Gillar mössan

2008-11-26 @ 19:41:35
URL: http://xccc.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback