Studentekonomi + ligga på topp = en dyr historia

Snowboardskor (efterlängtade sedan jag gjorde mig av med mina förra för flera år sedan), handväska (efterlängtad "bara" i några månader), snyggstövlar (jag har letat jag-vet-inte-hur-länge och ni som har läst här ett tag vet ju om mitt skoproblem - allt är för stort), aerobicskor (eftterlängtade i ett halvår, främst med tanke på storleksproblemet) och träningsbyxor och -linnen...

Flera stora utgifter på en gång. Nu fattas bara cykellyse.

Och jag kommer att få leva på nudlar i en månad.

Kommentarer
Postat av: Ida

Välkommen i klubben då.. Fast jag inte har studentekonomi.

Postat av: Therese

Kan rekommendera att du skaffar cykellyse snart, blivit rätt mörkt på kvällen. Jag har alltid det men igår glömde jag lyset hemma , var hos en kompis på dagen och så hade det hunnit bli mörkt när jag skulle cykla hem. Jag tänkte , va fan jag har alltid lyse och det är aldrig någon koll. Blev naturligtvis stoppad av polisen och 500 kr fattigare.

2008-10-27 @ 19:50:13
URL: http://iutlandet.blogspot.com
Postat av: barajagjohanna

Ida: Haha, du får inte vara med i klubben, du är inte lika fattig! ;)



Therese: I Uppsala verkar polisen vara ovanligt hårda med det där... Vad surt! Och jo, jag slutade 16.20 idag och det var mörkt redan då. Jag är ju ofta ute och cyklar när det är mörkt, med tanke på träning på kvällar och när jag cyklar hem på natten och så. Jag ska försöka hitta en cykelaffär som kan hjälpa mig att montera fast ett lyse också. :)

2008-10-27 @ 20:06:56
URL: http://barajagjohanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback